duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Calafatul, întãriri de la rivale şi de la C

Cu toate cã, an de an, și-a propus promovarea în C, Dunãrea Calafat nu a reușit decât sã spere cã va reveni în eșalonul unde s-a regãsit în urmã cu câteva sezoane.

În aceastã iarnã calafetenii, locul 5 în liga a IV-a Dolj, și-au întãrit lotul și se anunţã un adversar serios pentru echipele din faţa lor, Tractorul Cetate, Viitorul Cârcea, Danubius Bechet și Recolta Ostroveni. Calafetenii și-au reluat antrenamentele pentru sezonul de primãvarã pe stadionul Dunãrea din localitate sub supravegherea antrenorului principal George Ușurelu, ajutat de Adrian Botezatu și Vasile Chilom. “Am început de douã sãptãmâni pregãtirea, pe care o facem la stadionul Dunãrea. Vom încerca sã ne pregãtim cât mai bine, pentru cã ne propunem sã jucãm un fotbal plãcut care sã atragã publicul la stadion și de ce sã nu sperãm cã vom remonta handicapul faţã de prima clasatã. Sunt 5 puncte, acum, dar mai sunt etape de jucat și cum în play-off se vor înjumãtãţi punctele, campionatul se va juca. Am adus și ceva jucãtori cu experienţã, care au trecut pe la liga a III-a, cum este Nedelcovici, originar de aici din Calafat, Ciocioanã, care a jucat la Podari, dar și alţi doi jucãtori buni de la Bistreţ. Sunt convins cã ne vor ajuta în meciurile din sezonul regulat și play-off”, a spus George Ușurelu. La antrenamentele trupei lui Ușurelu se regãsesc: Ghiţã, Nedelcovici(de la ACS Podari) și Simion, portari; Riza, Cârstea, Tomiţã (venit de la Progresul Segarcea), Miculete, Fãiniși, Ciocioanã (de la ACS Podari), Mihalache, Chiva, Popa, Niculescu, Pitulice, Ceaușu, Mihai, Dobre, Târâș (de la Pandurii II Târgu Jiu), Goagã, Ignat și Cimpoeru (toţi de la Dunãrea Bistreţ) – jucãtori de câmp.

 

Liga a IV-a se reia pe 5 martie

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prima ligã judeţeanã se va relua, pe 5 martie cu etapa a XVII-a, iar sezonul regulat se va încheia pe 6 aprilie. Turneele play-off și play-out vor începe pe 13 aprilie. De asemenea pe 6 martie se va relua și liga a V-a, seria a II-a, iar celelalte patru serii își vor reintra în drepturi pe 13 martie. Competiþiile juvenile din judeţ se vor relua dupã cum urmeazã: juniori A1 și G – 12. martie; juniori C, D, și F- 19. Martie; juniori E-5 martie.

 

 

 

 

Politica