marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Popescu, posibil antrenor la satelit

Conducerea administrativă a formaţiei din Bănie a renunţat la serviciile lui Emil Săndoi, în această pauză competiţională. Asta după ce fostul director tehnic, Sorin Cîrţu, abandonase încă dinainte de terminarea turului sezonului regulat.

Alături de vechiul staff tehnic a fost şi secundul Adrian Popescu. Acesta a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Știinţei anilor 90 fiind căpitanul formaţiei alb-albastre şi autor a unui gol care ar fi putut califica România la Euro 92, dacă Regele Hagi nu ar fi ratat un penalti în meciul decisiv de la Sofia contra Bulgariei.

Fosta glorie a Universităţii nu şi-a reziliat momentan contractul dorind să-şi ducă la bun sfârşit contractul. El le-a transmis oficialilor CSU acest aspect, iar acum aşteaptă ca echipa să revină din cel de-al doilea cantonament din Antalya pentru a ştii exact situaţia sa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Nu mi-am reziliat contractul. Ajunsesem la un acord, dar am amânat totul până vine echipa din cantonament pentru că nu am cu cine discuta. Eu le-am transmis că doresc să fiu la dispoziţia clubului pe parcursul întregului contract care expiră în această vară. Aştept să văd ce mi se va propune. Voi accepta orice funcţie în cadrul clubului. Manager, glumesc!, antrenor la juniori, scoouter, orice”, a spus fostul căpitan al Știinţei anilor 90. Întrebat dacă ar dori să conducă formaţia satelit care a rămas fără principal după promovarea lui Daniel Mogoşanu, acesta a afirmat: “Ba bine că nu! Ar fi o onoare, mai ales că doresc din tot sufletul să-mi închie contractual semnat odată cu venire alături de Sorin şi Emil”.

Cum CSU 2 este pregătită în acest moment de antrenorul cu portarii, Tibi Lung, nu ar fi exclus ca Adi Popescu să fie numit principal al satelitului pentru acest retur de campionat.

Amical cu locul doi din Slovacia

Formaţia pregătită de Daniel Mogoşanu va susţine, astăzi, penultimul amical din stagiu de pregătire din Antalya. Craiovenii vor da piept cu locul doi din Slovacia, Slovan Bratislava. Adversarii alb-albaştrilor acumulează în campionatul intern 41 de puncte după 19 etape, aflându-se la 8 puncte în spatele liderului Trencin şi la o diferenţă de şase puncte de ocupanta locului trei Myijava, cu şanse mari de a participa în sezonul viitor al preliminariilor cupelor europene. Slovan Bratislava este una dintre cele mai temute formaţii din fosta Cehoslovacie, alături de Sparta Praga ori Dukla Praga.

 

Politica