sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Descindere poliţienească de amploare într-un cuib de hoţi

Activitățile de ieri s-au desfășurat pe raza comunei Gârla Mare, judeţul Mehedinți, la persoane bănuite că au cauzat un prejudiciu de peste 30.000 lei, prin săvârşirea unor infracţiuni de furt din locuinţă, politiştii ridicând de la locuinţele suspecţilor motofierăstraie, obiecte electrocasnice, electronice, unelte de pescuit, obiecte de îmbrăcăminte, bormaşini, autofiletante, truse chei mecanice şi obiecte de uz casnic.

La data de 23.11.2015 poliţiştii din cadrul IPJ  Mehedinţi – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Acţiuni Speciale, Poliţia Oraşului Vânju Mare, Secţia 6 Poliţie Rurală Cujmir şi cei ai Postului de Poliţie Gârla Mare, continuând cercetările privind furtul mai multor bunuri, în valoare de 30.000 lei, din locuinţa unei persoane de 50 ani din comuna Gârla Mare, au efectuat un număr de 11 percheziţii domiciliare pe raza comunei la locuinţele persoanelor suspecte de comiterea infracţiunii, în urma cărora a fost recuperat prejudiciul în proporţie de 80%, bunurile identificate fiind restituite persoanei vătamate.
Tot cu această ocazie au mai fost recuperate bunuri în valoare de 10.500 lei ce făceau obiectul cercetărilor în alte cauze penale rămase cu autori neidentificaţi la nivelul Postului de Politie Gârla Mare. În cauză cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului, urmând să fie făcute propuneri legale faţă de patru suspecţi. La activitate au participa 46 de poliţişti.
 

Politica