vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Prostia ucide!

Dezinteresul, superficialitatea, prostia ucid! Un tânăr de 21 ani şi-a găsit sfârşitul într-o groapă din Balş. Tânărul se deplasa pe bicicletă în momentul în care a căzut în groapa adâncă de un metru. Rudele lui spun că groapa nu era semnalizată, iar în zonă nu există nici iluminat public. Nimeni nu îşi asumă responsabilitatea.

Teribilul accident s-a peterecut vineri. Marius Vasile se întorcea spre casă de la serviciu. După ce a căzut în groapă a fost dus de urgenţă la spital. Medicii nu au mai putut însă să îl salveze.

„Băiatul meu se întorcea de la muncă, iar în localitatea Balş s-a întâlnit cu doi vecini. Au hotărât să vină împreună către casă, însă el nu a mai ajuns. A căzut în groapă cu bicicleta şi a murit. Vrem să se facă dreptate în acest caz. Ce s-a întâmplat cu copilul meu se poate întâmpla şi cu alt copil, iar eu nu vreau să mai treacă un alt părinte prin trec eu. A trebuit să moară un om să se facă ceva în zona respectivă. Ce se întâmplă în această ţară este strigător la cer“, a povestit Maria Niţu, mama tânărului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Autorităţile jongleză cu responsabilitatea

 

Reprezentanţii Primăriei din Blaş au mers luni la faţa locului şi au declarat că groapa nu este în administrarea lor.

„Nu este vina primăriei. Este drum european, iar cei de la drumuri răspund de el“, a spus Ion Mohorea din cadrul Serviciului de Urbanism.

Angajaţii de la Drumuri Naţionale Slatina au ajuns şi ei la locul cu pricina. Nici ei nu şi-au asumat responsabilitatea.

„Este un trotuar care sigur este în patrimonul primăriei. Primăria trebuia să se ocupe de reparaţii pentru că este zona lor“, a spus Adrian Motorga, şeful secţiei Drumuri Naţionale Slatina.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească a cui e vina.

Între timp, tânărul Marius Vasile a fost condus pe ultimul drum de familia îndurerată.

 

Politica