miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

ImPuls cu premii pentru Vrăjitorul din Oz și Teatrul Colibri!

Vrăjitorul din Oz, cea mai recentă producție a Fabricii de povești electroCOLIBRI, aduce două premii la Craiova de la Festivalul internațional al teatrului contemporan de animație ImPuls, organizat de Teatrul Țăndărică București.

Musicalul pentru copii, în regia lui Cristian Mitescu, a fost distins cu Premiul pentru scenografie – acordat scenografei Eugenia Tărășescu Jianu și Premiul pentru muzica originală, compozitorului Alexandru Berehoi.

Președinte de onoare al juriului Festivalului ImPuls a fost criticul de teatru Ion Parhon, rolul de președinte revenindu-i cunoscutului actor, dramaturg și regizor Mihai Gruia Sandu. Din juriu au făcut criticii de teatru Shu-ming Ju, Irina Ionescu, Marius Zarafescu, Daria Dimiu, Cristina Rusiecki, Maria Mierluț și Raluca Tulbure.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Spectacolul, prezentat publicului bucureștean miercuri, 18 noiembrie 2015, este adaptare după L. Frank Baum, cu scenariul şi regia semnate Cristian Mitescu, scenografia Eugenia Tărăşescu Jianu, muzica Alexandru Berehoi, coregrafia Ionuţ Sergiu Anghel. Viață personajelor dau actorii: Mugur Prisăcaru, Alis Ianoş, Cosmin Dolea, Emanuel Popescu, Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Adriana Ioncu, Alla Cebotari.

Vrăjitorul din Oz a mai fost prezent în această toamnă în Alba Iulia, la Festivalul Internațional de Teatru “Povești” și în Festivalul Internațional Elena Teodorini, organizat de Opera Română Craiova.

 

Politica