miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Reducerile? NU sunt reducerile!

Black Friday al românilor s-a dovedit a fi o mare țeapă, cel puțin în Craiova. Cu mic, cu mare, craiovenii așteptau nerăbdători ,,avalanșa” de reduceri din Mall Electroputere Parc. Pentru unii o noutate, pentru alții o normalitate, iată că Black Friday-ul oltenesc numai reduceri ,,colosale” nu a avut. Deși a fost deschis până la miezul nopții, oamenii n-au fost prea încântați de așa-zisele reduceri.

Cu alte cuvinte, cei care n-ați avut timp sau bani să dați o raită, n-ați pierdut mare lucru. Câteva reduceri din loc în loc, bineînțeles la articole vestimentare din sezonul primăvară-vară. Dezamăgirea a fost foarte mare, întrucât sperau la reduceri colosale, având în vedere tam-tam-ul care s-a creat în jurul acestui obicei american.

,,Sunt profund dezamăgită. Am zis să vin de la orele 20.00, aici, în Mall, să prind și eu ceva reduceri. Mă așteptam să fie îmbulzeală mare, dar de unde…? Nicio reducere, nimic. Decât ce și ce mai mult la tricouri, deci lucruri extrasezoniere”, ne-a mărturisit Alina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai multă ,,priză” la public au avut, ca în fiecare an, electrocasnicele. Deși nici la acest capitol investitorii nu s-au dat în vânt să ofere clienților reduceri prea mari, pentru mulți craioveni o reducere de 15-20% a fost binevenită.

,,Nu sunt cine știe ce reduceri. Majoritatea electrocasnicelor puțin mai scumpe sunt reduse cu 300, maxim 400 de lei. Și am observat acest lucru la toate magazinele de electrocasnice prin care am umblat azi. Noi ne-am luat o plasmă care inițial costa 1500 lei și am plătit 1250 lei pentru ea”, ne-a povestit Bogdan.

Mai mult de atât, site-urile cu reduceri de Black Friday nu au putut fi accesate de o bună parte dintre craioveni. Motivul? Cereri mult prea multe, care au dus la blocarea acestora. Poate Black Friday de anul viitor va fi mai generos cu oltenii.

 

 

 

Politica