marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Uite cine vorbeşte! Un traseist politic mărunt se dă la guvernul Cioloş

Ionuţ Sibinescu, un politician mic dar cu gura mare, cobeşte că Guvernul Cioloş o va da în bară şi laudă guvernarea Ponta. Tânărul Sibinescu a fost făcut om de PDL care i-a oferit postul de director la Protecţia Consumatorului Mehedinţi. Când a venit USL la putere, Sibinescu a trădat PDL şi a trecut la PSD. Cu alte cuvinte, s-a născut speranţă şi a murit vedetă…

 

În loc să bage capul în pământ de ruşine se dă mare şi tare şi face pe deşteptul, criticând guvernul Cioloş, culmea, la nici 2 zile de la investitură! În cauză este vorba de Ionuţ Sibinescu, fost consilier judeţean PDL, care a trecut după ciolan la PSD, un tânăr care şi-a ratat tinereţea politică, un no name pe scena politică mehedinţeană. ,,No Name” care a prins glas exact într-o perioadă în care politicienii cu minte în cap au lăsat-o mai moale cu gargara. Consilierul judeţean Ionuţ Sibinescu a declarat public despre noul Guvern Cioloş că a pornit cu stângul din prisma celor două numiri de miniştri care mai apoi au fost retrase. Politicianul mehedinţean consideră că noului Guvern îi va fi foarte greu să reuşească în aceste condiţii.

,,PSD-ul a ales să facă un pas înapoi, cu toate că trebuie să recunoaştem, Guvernul Ponta a avut rezultate foarte bune. Pasul înapoi a fost de fapt dorinţa străzii, a oamenilor. Este posibil totuşi ca după patru, cinci luni, să fim uimiţi de acest nou Guvern. Să reţinem însă faptul că România trebuie trecută peste iarnă, iar un Guvern tehnocrat, fără susţinere în Parlament, este greu să aibă măsuri extraordinare. De fiecare dată vor găsi o opoziţie în Parlament. E ca şi cum ai lua un economist sau un jurist de la o companie multinaţională şi l-ai aduce la conducerea Consiliului Judeţean Mehedinţi, unde din cei 28 de consilieri judeţeni, nu ar avea majoritate şi la un moment dat s-ar lovi de nişte negocieri care i-ar depăşi.”, a declarat consilierul judeţean Ionuţ Sibinescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politicianul ,,sclipitor” a mai spus că noul Guvern Tehnocrat este de fapt Guvernul preşedintelui Iohannis care l-a făcut aşa cum a dorit el.

,,Le urez să aibă parte de tot succesul şi să facă lucruri bune în următoare luni, deşi fără o susţinere politică, nu va fi uşor” a mai declarat Ionuţ Sibinescu.

Pentru buna informare a cititorilor trebuie precizat că acest ,,părerolog” pe nume Ionuţ Sibinescu a fost făcut om de către PDL Mehedinţi. Concret, în guvernarea Boc, tânărul în cauză a fost instalat în postul călduţ de director la Protecţia Consumatorului Mehedinţi, poate în detrimetul altora mai competenţi şi experimentaţi. Ca drept răsplată, când USL a câştigat alegerile, Ionuţ Sibinescu, consilier judeţean PDL, ca mulţi politiceni de doi bani, şi-a trădat partidul şi electoratul şi a trecut de partea celor de la putere, preferând PSD.

 

Articolul precedent
Articolul următor

Politica