duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Etapă nefastă pentru severineni

Dacă ASFC Frontiera Drobeta a pierdut cu ambele grupe, CSS Drobeta a câștigat, la Simeria, doar la juniori A

Pe Stadionul Termo din Dr.Tr.Severin, ASFC Frontiera a fost învinsă de LPS Târgu Jiu cu scorul de 4-1 atât la juniori A, cât și la juniori B. La pauză, gorjenii, care nu aveau nici măcar un punct înaintea acestei etape, au condus cu 1-0 la juniori A, iar singurul gol al mehedinţenilor i-a aparţinut nou-intratului Costinel Merișanu, de la punctul cu var. După acest nou eșec, Frontiera a rămas pe locul al X-lea în clasamentul seriei a V-a, cu 7 puncte. Antrenorul Florin Teodorescu avea alte așteptări de la juniorii B, care se aflau pe ultima treaptă a podiumului. Surprinzător, după 0-0 la pauză, gazdele s-au văzut conduse cu 4-0, iar pe final au marcat golul de onoare, prin căpitanul Cristian Cozac, din penalty. După acest rezultat, LPS Târgu Jiu a egalat ASFC Frontiera, la puncte, în clasament.

"Din păcate, pentru a doua etapă consecutivă, pierdem cu ambele grupe. Dacă la juniori B am fost învinși pe nedrept, de data aceasta băieţii mei nu au jucat mai nimic. Am primit 3 goluri în câteva minute! Voi face o analiză atentă și voi lua măsurile care se cuvin. Probabil, o să fac unele schimbări în primul 11, pentru a reveni la jocul prestat în debutul sezonului și a putea astfel termina turul cu o victorie", a spus Teodorescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Duminică, în ultima etapă a turului, echipa sa va juca în Valea Domanului, cu Metalul Reșiţa.

 

Elevii lui Brihac au rămas invincibili

CSS Drobeta, cealaltă reprezentantă a Mehedinţiului în Campionatul Naţional Republican, a fost învinsă, în deplasarea de la Simeria, cu 1-0 la juniori B, însă a câștigat cu 2-0 la juniori A, unde se află pe primul loc. Mădălin Lăcustă ('29) și Laurenţiu Sărăcin ('59) au marcat pentru echipa antrenată de Marian Brihac.

"La juniori A am dat posibilitatea și altor jucători să evolueze și am câștigat doar cu 2-0. Fără să exagerez, scorul putea fi de 8-0, după raportul ocaziilor. Din păcate, la juniori B am pierdut, după 3 victorii consecutive, însă la Simeria am fost clar dezavantajaţi de maniera de arbitraj", a explicat Brihac. Echipa învingătoare a fost formatră din Filip ('46 Zimţa) – Văcuţă, Vătuiu, Ciobanu, Paulescu – Lăcustă, Saizu, Dumangiu, Cornea ('64 Burincă) – Mangu, Sărăcin ('70 Băzăvan). Sâmbătă, de la ora 12, pe Stadionul Termo, CSS Drobeta va întâlni LPS Banatul Timișoara.

 

 

 

Politica