sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Se vrea o victorie “fulger” pentru calificare

Învingători cu 3-0 în manşa tur a primei etape din CEV Cup, voleibaliştii craioveni vor să încheie repede conturile cu formaţia cehă şi să concretizeze calificarea fără emoţii. Pentru a merge mai departe în competiţia europeană, echipa de volei masculin de la SCM U Craiova trebuie să adjudece cel puţin două seturi în duelul din această seară, dar cel mai probabil va reuşi să se impună. Gruparea olteană va întâlni de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Craiova, echipa ce evoluează în prima ligă din Cehia, Fatra Zlin. Pe propriul teren, cehii nu au pus deloc probleme elevilor lui Dănuţ Pascu, iar acum mai mult ca sigur tot craiovenii, împinşi din spate şi de faptul că vor juca în propria casă, vor fi vioara întâi. 

Jucătorii vor o victorie rapidă

Nimeni din tabăra craioveană nu doreşte ca această calificare să fie tergiversată prea mult în jocul de diseară. O victorie cât mai rapidă este obiectivul formaţiei craiovene, pentru a nu face nici o risipă de efort. Jucătorii sunt încrezători că pot obţine calificarea într-o manieră lejeră. 
“Dacă tragem o concluzie după meciul tur putem spune că nu am lăsat adversarul să joace. Am jucat exact, deşi nu aveam multe informaţii despre ei. Acasă va fi un alt meci. Căutăm să închidem calificarea foarte rapid pentru că avem multe meciuri luna aceasta şi cred că şi fizicul nostru contează pentru următoarele dispute. Sala Polivalentă dă curaj echipelor tinere care vin, mă refer la calitatea sălii şi atmosferă.”, a declarat Laurenţiu Lică, unul dintre cei mai importanţi jucători ai Craiovei. 
Alt component al lotului craiovean consideră că singurele probleme şi-ar putea pune ei singuri, dacă nu vor fi atenţi. 
“Am servit foarte bine în tur şi ne-am făcut jocul mai uşor. Suntem mult mai buni decât ei, probleme ne-am putea pune singuri dacă nu vom servi la fel, nu vom face preluare şi blocaj cum trebuie. Toţi sunt cehi, aleg echipa pentru că au o universitate acolo şi merg la studii.”, a spus Bartha. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica