miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Severinencele au spart gheața la Nucet

Învinsă, luna trecută, cu 2-1 la Mischii, de Real Craiova, AS Viitorul Drobeta s-a impus cu 5-2 în deplasarea de la Nucet

În Dâmbovița, echipa antrenată de Daniel Ispas a bifat prima victorie în seria a V-a a Ligii a II-a de Tineret, la fotbal feminin. Severinencele au dispus cu 5-2 de Grup Agricol Școlar Nucet, iar pe 6 decembrie vor evolua, tot în deplasare, la Universitatea Alexandria. La Nucet, Loredana Sîrbu (2g), Anastasia Vlad-Popescu, Cerasela Băluță și Cristina Vîlceanu au marcat pentru AS Viitorul Drobeta.

“La cel de-al doilea nostru meci, am obținut prima victorie. Deși am fost conduși, dintr-un penalty discutabil, am câștigat fără probleme jocul disputat în comuna Nucet, unde există o bază sportivă, cu 3 terenuri de dimensiuni normale și iarbă naturală, cum noi nu avem nici măcar în Severin. La pauză am condus cu 3-1, iar scorul final putea fi mult mai mare. Fetele au prins încredere după acest succes și se gândesc chiar la primul loc. Am jucat bine și cu Craiova, iar la Alexandria mergem la victorie, deși vom întâlni liderul”, a spus Ispas.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a mizat pe Spiridon – S. Erceanu, Bărzuică (‘45 Dop), Usturoi, Sorescu – A. Vlad-Popescu, Sîrbu, Pavel, Sandu (‘48 Ianăși) – Vîlceanu (‘57 Cimpueru), Băluță (‘64 L. Erceanu)

 

Politica