joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Vrăjitorul din Oz, din festival în festival

Vrăjitorul din Oz își spune povestea în capitală, pe scena Festivalului internațional al teatrului contemporan de animație ImPuls, miercuri, 18 noiembrie 2015, la invitația Teatrului Țăndărică București. Spectacolul regizat de Cristian Mitescu a mai fost prezent în această toamnă în Alba Iulia, la Festivalul Internațional de Teatru “Povești” și în Festivalul Internațional Elena Teodorini, organizat de Opera Română Craiova.

Spectacolul este un musical pentru copii, adaptare după L. Frank Baum, cu scenariul şi regia semnate Cristian Mitescu, scenografia Eugenia Tărăşescu – Jianu, muzica Alexandru Berehoi, coregrafia Ionuţ Sergiu Anghel. Spre Oraşul de smarald, pe urmele Vrăjitorului din OZ vor porni actorii: Mugur Prisăcaru, Alis Ianoş, Cosmin Dolea, Emanuel Popescu, Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Adriana Ioncu, Alla Cebotari.

 

<<“Tot ce ni se-ntâmplă e ca un circ/Poți spune tot atunci când nu spui nimic./Suntem mari artiști și improvizăm,Vrăjitorul din OZ vă prezentăm”. Pornim în ritm de musical, într-o aventură fantastică alături de Dorothy și cățelul ei Toto. Prin noua lume ce se-nfățișează după tornada neașteptată sunt mânați de dorința de a găsi drumul înapoi spre casa din Kansas. Sfătuiți de Vrăjitoarea de la Miazănoapte, copila și cățelul o iau din loc spre Marele OZ din Orașul de Smarald care împlinește toate dorințele. Leagă prietenii cu Sperieciori, cu Omul de Tinichea, cu Leul cel fricos, o pun la punct pe Vrăjitoarea cea rea și cu peripeții călătoresc până ajung să înțeleagă că-i fiecare-n stare dorința să și-o împlinească.>>

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

 

 

Politica