duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Pandurii vrea să ia faţa “şepcilor roşii”

Gorjenii au nevoie de  victorie pentru a se  distanţa definitiv de  locurile retrogradabile. Printr-un eventual eşec, clujenii s-ar apropia la doar trei puncte. 
Înaintea duelului de astăzi, antrenorul Edi Iordănescu era optimist şi a arătat că Pandurii a avut un parcurs bun în retur.
 
În clasamentul strict al returului, în acest moment, echipa Pandurii se află pe locul 5, deci e clar că asta înseamnă şi eficienţă. Există foarte mult regret în continuare pentru punctele pe care le-am pierdut cu Viitorul şi cu Gaz Metan, dar sunt lucruri pe care nu le mai putem întoarce, am învăţat din greşeli şi trebuie să mergem înainte conectaţi, motivaţi, ca să putem cât mai repede să adunăm punctele necesare şi automat după aceea să eliminăm şi presiunea care este la mijloc.
A declarat Edi Iordănescu, potrivit gorj-domino.ro 
 
Chiar dacă în acest retur de campionat, Pandurii a obţinut rezultate mult mai bune în deplasare decât pe teren propriu, fiul selecţionerului evită să dea verdicte în ceea ce priveşte evoluţiile contrastante ale echipei gorjene: 
 
Nu pot spune că suntem mai eficienţi în deplasare decât acasă. Contează jocurile, adversarii, sunt mulţi factori care influenţează rezultatul final şi exprimarea.
 
Iordănescu jr. avertizează că în continuare vor urma partide foarte dificile.
 
Programul în continuare este destul de apăsător, nu putem să lucrăm în totalitate aşa cum ne dorim, însă eu voi apela la orice mijloace regulamentare ca să îmi ajut jucătorii şi echipa să aibă randament şi eficienţă. Noi am făcut Paştele în cantonament, dar acum, orice jumătate de zi în plus este un avantaj. Am jucat luni, marţi i-am lăsat liberi pe jucători, miercuri am efectuat o şedinţă de pregătire mai uşor, iar joi am făcut primul antrenament mai tare. Este vorba de un ciclu săptămânal, dar nu l-am avut în totalitate. Oricum, decât din 3 în 3 zile e mai bine aşa, atunci nu poţi lucra nimic. Trebuie să ne redresăm, să ne revenim fizic şi mental, să intrăm bine în teren la ora jocului.
A punctat tehnicianul “pandurilor”
 
Antrenorul gorjenilor a prezentat şi situaţia jucătorilor accidentaţi. 
 
Mihai Pintilii nu s-a antrenat. Are o entorsă destul de păcătoasă, resimte dureri. Este sub atenţia staff-ului medical, este limitat în ceea ce lucrează. Vedem cum se va simţi în zilele viitoare, dacă va fi apt 100% este posibil să joace cu Universitatea Cluj, dacă nu, nu o să ne asumăm riscuri. Este un jucător important, dar sunt şi alţi jucători care pot suplini. Shalaj şi-a depăşit perioada de refacere. Estimam să fie la antrenament, nu este încă, deci nu intră în planuri pentru meciul cu U Cluj. S-a prelungit perioada de recuperare, el a pierdut şi la capitol fizic.
A conchis Iordănescu jr. 
 
Partida dintre Pandurii şi “U” Cluj se va disputa astăzi, de la ora 18.00, şi va fi transmisă în direct de trei posturi TV: Look Plus, Digi Sport 1şi Dolce Sport 1.

Politica