joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Ion Mihai: „E prematur să facem calcule acum, dar e cert că avem nevoie de cât mai multe puncte pentru a fi liniştiţi”

Podărenii au mers bine în retur, iar din cele şase meciuri disputate până acum au scos opt puncte, după ce au remizat la Târgovişte, una dintre contracandidatele la salvare, au obţinut încă un rezultat de egalitate la Afumaţi şi au câştigat întâlnirile cu Atletic Bradu(4-2) şi SCM Argeş Piteşti(3-1). Victoria cu Bradu a fost una care i-a adus pe elevii lui Bon mai aproape de supravieţuire, pentru că formaţia argeşeană este echipa care se află pe prima poziţie deasupra liniei de retrogradare şi acest loc ar fi cam singurul valabil pentru podăreni în direcţia salvării, grupările clasate mai sus fiind mai greu de ajuns din urmă. După victoria cu Bradu, pentru Podari a venit de curând un alt succes important, adjudecat în faţa unei formaţii de top din seria a III-a. SCM Argeş Piteşti a fost cea de-a doua victimă a podărenilor în această primăvară,  într-un meci în care doljenii s-au prezentat într-o formă extraordinară. Aceste rezultate au mulţumit conducerea CS Podari, care apreciază treaba făcută de Dragoş Bon din momentul preluării echipei şi până acum.

Băieţii s-au mobilizat foarte mult şi se vede că îşi doresc să evite retrogradarea. Cu ambiţie şi cu o pregătire pe care Dragoş Bon o conduce foarte bine se va reuşi. Suntem mulţumiţi de rezultatele din primăvară, de modul cum Dragoş Bon a pregătit echipa, se vede că este un antrenor bun şi rezultatele au început să apară.  Scopul nostru este să salvăm echipa de la retrogradare, asta ne propunem, mai mult nu avem cum. Despre meciul cu Piteşti nu pot sa am decât cuvinte de laudă la adresa jucătorilor şi a staff-ului tehnic, a fost o victorie mare care ne ajută mult în această luptă pe care o ducem pentru menţinere.
A declarat Ion Mihai, preşedintele CS Podari

Bătălia pentru menţinerea în Liga a III-a, în seria echipei pregătite de Bon, pare că se dă între trei grupări: CS Podari, FCM Târgovişte şi Atletic Bradu. Primele două stau acum în zona roşie, retrogradabilă, a clasamentului,  cu CS Podari pe o poziţie superioară, cu un punct diferenţă faţă de Târgovişte, în timp ce Bradu e la limita liniei de retrogradare, la egalitate de puncte cu gruparea podăreană, dar cu un golaveraj mai bun. AFC Astra II este echipa care ocupă ultima poziţie a seriei, cu o linie de clasament slabă, şi pare să nu mai aibă şanse să se salveze. Oficialul lui CS Podari a spus că la acest moment nu s-au făcut calcule privind numărul de puncte pe care ar trebui să îl obţină echipa pentru a sta liniştită în privinţa retrogradării, dar consideră că lupta nu este nici pe departe încheiată şi mai trebuie aduse puncte.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Încă nu am făcut un calcul exact şi eu zic că este prematur să facem aceste calcule. Trebuie să ne concentrăm la fiecare partidă şi să scoatem cât mai multe puncte, pentru că nu putem aştepta un pas strâmb al contracandidatelor, noi trebuie să ne facem treaba şi să ne bazăm pe punctele obţinute de noi ca să putem avea un final de campionat liniştit. Să sperăm că o sa facem diferenţa necesară. Eu am încredere în băieţi şi în şansele noastre de supravieţuire.
A mai spus preşedintele podărenilor

În legătură cu plusurile pe care echipa le-a prezentat în acest retur faţă de turul campionatului, care nu a strălucit deloc, oficialul grupării doljene a declarat:
Faţă de turul campionatului avem un plus mare prin Dragoş Bon.  El a prins şi câteva meciuri la finalul turului, dar nu a avut mult timp să pregătească echipa, însă după perioada de iarnă s-a văzut influenţa sa în jocul echipei. Avem o continuititate cu el pe bancă şi rezultatele  se văd.  Un alt plus este şi venirea lui Roşianu, care are o experienţă bună în ligile naţionale şi este un jucător care ne ajută, asta s-a văzut. La minusuri putem trece absenţa lui Robert Săceanu, căpitanul echipei din tur şi un jucător ce are o experienţă mare, care cu siguranţă şi-ar fi pus amprenta în jocul echipei şi acum şi ar fi adus o mai mare siguranţă la mijlocul terenului.
A adăugat Ion Mihai

CS Podari va evolua vineri, în etapa XX-a, pe terenul satelitului Concordiei Chiajna.

Politica