marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Reunire în cocheta Polivalentă din Bănie

După o vacanţă destul de lungă din punct de vedere administrativ şi al pregătirii pentru performanţa sportivă, se reia activitatea de profil la Sport Club Municipal. Prima formaţie a clubului craiovean care reintră în focurile pregătirilor pentru sezonul 2014-2015 este cea de handbal feminin. Reunirea va avea loc în această dimineaţă la ora 10.00, în Sala Polivalentă din Craiova.
Problemele pe care clubul le traversează în ultima perioadă şi care par că nu se mai termină atunci când vine vorba despre activitatea sportivă, şi face referire aici la ceea ce ţine de echipele pentru care practic funcţionează structura amintită, nu par a-şi fi găsit rezolvarea.  

În acest moment există două modalităţi în care se poate vorbi despre activitatea de la SCM. Prima ţine de reacţia oficială a clubului. La acest capitol lucrurile se situează la limita comunicării. Din partea clubului, referitor la activitatea echipei de handbal, a fost confirmat un transfer, cel al Mădălinei Bonea şi o plecare, cea a Nicoletei Dincă.
Pentru că nu a fost infirmat nimic referitor la lotul de anul trecut, cu excepţiile date, se înţelege atunci că la reunire vor fi prezente Mirela Paşca, Ionica Munteanu, Cristina Florică, Carmen Ilie, Cătălina Cioaric, Ana Maria Lazăr, Alexandra Haşegan, Maria Chelan, Ana Maria Apipie, Roxana Han, Mihaela Tivadar, Iulia Snopova, Roxana Joldeş, Andreea Pătuleanu, Andreea Ianaşi şi Anca Amariei.

Zvonuri, şmenuri, şuşanele

Policlinica Buna Vestire Craiova

Piaţa zvonurilor, una alimentată din plin de o lipsă de comunicare ce tinde să devină obişnuinţă din motive greu de înţeles, dă o cu totul altă situaţie în ceea ce priveşte echipa. Una care nu mai este zugrăvită în roz ci are o cu totul altă culoare.
Astfel, s-a vorbit şi se vorbeşte despre faptul că îndrumată corespunzător pentru a face rău Craiovei, nu mai spunem de cine pentru că nu vrem să băgăm prea mult în seamă personaje care nu o merită, Snopova a plecat la Thuringer, în Germania. De asemenea se spune că Mihaela Tivadar, Roxana Han, Carmen Ilie, Ana Maria Apipie, Andreea Ianaşi, Ionica Munteanu nefiind mulţumite de ofertele făcute de club nu ar mai prea vrea să continue activitatea la Craiova.

Ba mai mult, că Roxana Joldeş şi-a găsit de mult altă echipă. Despre situaţia unor jucătoare precum Lazăr sau Chelan chiar nu se ştie nimic pentru că anul trecut doar au făcut parte din lot, nu s-a contat un moment pe serviciile lor semn că ceva este în neregulă. Cum clubul a lăsat totul în “coadă de peşte” pentru că nu a confirmat dar nici nu a infirmat situaţia jucătoarelor, este un punct care trebuie luat în calcul. Până la urmă nu iese fum fără foc, nu?

Dacă ar fi ceva adevărat din aceste ştiri nefaste lucrurile nu ar sta deloc bine şi situaţia ar fi gravă. În altă ordine de idei, trebuie spus că a fost dat ca sigur transferul la Craiova al Anetei Pîrvuţ şi că este de aşteptat ca astăzi să fie prezentă la reunire. De la club informaţiile sunt că nu a semnat nimeni nimic. Înţelege fiecare ce vrea şi trebuie luat în calcul profesionalismul dus la extrem datorită căruia totul funcţionează perfect.  În concluzie, ziua de astăzi va lămuri măcar o parte din necunoscute.
O să se vadă ce jucătoare au răspuns la chemarea băncii tehnice şi pe cine, teoretic, se va baza aceasta sezonul viitor. Despre programul echipei tot astăzi vor fi aflate mai multe. 

Politica