marți, octombrie 15, 2024

Ultima ora

Sport

PNL Vâlcea a depus listele pentru alegerile parlamentare! Ministrul Ligia Deca deschide lista pentru Senat

PNL Vâlcea vine cu o mare surpriză la alegerile parlamentare. Lista pentru Senatorul României este deschisă de Ministrul Educației, Ligia Deca, în condițiile în care actualul senator, notarul Claudia Banu a decis să nu își mai încerce norocul pentru încă un mandat. La Camera Deputaților lista este deschisă de actualul parlamentar, Cristian Buican, cel care este și președintele filialei vâlcene a PNL. Ca obiectiv, liberalii vâlceni își propun un mandat de senator și două de deputați.

„Listele noastre sunt populate cu oameni competenți, profesioniști, oameni care în carierele profesională și politică au demonstrat atașament față de cetățeni, onoare și atașament. Reprezentanții PNL au competența de a reprezenta Vâlcea în Parlamentul României. Sunt convins că vâlcenii vor trimite în Parlamentul României oamenii care pot pune Vâlcea pe harta economică a României și a Europei. Ne propunem un rezultat cel puțin ca în 2020, aducă un senator și doi deputați’’, a declarant Cristian Buican, cu prilejul depunerii candidaturilor.

„Este o mare onoare să fiu sprijinită de Organizația Vâlcea a PNL, îi mulțumesc domnului președinte Buican. Județul Vâlcea este un județ cu mare potential. Avem o serie întreagă de argumente pentru a spune că PNL a sprijinit și a prețuit mult educația. Avem multe investiții în acest domeniul învățământului. Și în Vâlcea avem o sumă record de peste 150 de milioane de lei prin PNRR. Familia mea vine din Oltenia, am bunici care mi-au povestit mult despre această. Decizia a fost luată în interiorul partidului și reprezintă interesele cetățenilor. În primul rând îmi doresc ca toate școlile să aibă dotări performante”, a completat Ligia Deca.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Listele PNL Vâlcea pentru alegerile parlamentare:

Senat

  1. Ligia Deca
  2. Gheorghe Ioniță
  3. Ana Mădălina Andronache
  4. Sorin Sorin Alexandru

Camera Deputaților

  1. Cristian Buican
  2. Laurențiu Nicolae Cazan
  3. Marian Lazăr
  4. Ovidiu Popa
  5. Cristian Simoiu
  6. Ioana Cercel
  7. Mădălin Oneci
  8. Ionuț Cherăscu

Politica