luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Olt. Bărbat din Balș, bătut într-un local

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Balș a fost victima unui scandal izbucnit într-un local din oraș. Victima ar fi fost agresată de alți doi bărbați, unul de 36 de ani și altul de 31. Oamenii legii au deschis un dosar penal.

„La data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 22:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată în timp ce se afla într-un local public din orașul Balș. La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Balș. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Balș, în timp ce se afla într-un local public, din aceeași localitate, ar fi fost agresat fizic de către două persoane, respectiv, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din orașul Balș și un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Slatina. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, conform IPJ Olt.

Scandalul nu s-a oprit acolo, iar victima a chemat din nou poliția după ce a observat o mașină care dă târcoale casei. Victima a pretins că ar fi auzit inclusiv arme de foc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ulterior, la data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 21:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, din orașul Balș, a auzit mai multe zgomote puternice în apropierea locuinței sale. La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Balș. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Balș, în timp ce se afla la domiciliu, a observat trecând prin fața locuinței sale un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din orașul Balș, iar din direcția acestuia a auzit mai multe zgomote puternice, posibil de armă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat autoturismul implicat în eveniment, ocazie cu care s-a procedat la efectuarea controlului corporal a conducătorului auto și a pasagerului, precum și la percheziția autoturismului, nefiind identificate arme de foc.

În cauză, se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, au adăugat reprezentanții IPJ.

Politica