duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți. Pistolarul cu cagulă, după gratii

Tânărul, în vârstă de 18 ani din Drobeta Turnu Severin, care și-a pus o cagulă pe cap, a pătruns în apartamentul unor bătrâni și i-a împușcat cu un pistol cu bile în încercarea de a-i tâlhări, a ajuns în arestul IPJ Mehedinți.

Autorul îngrozitoarei fapte a fost reținuți de polițiști în baza unei ordonanțe de 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri va fi prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Din fericire, bătrânii pe care acesta i-a împușcat în scop de jaf au scăpat cu răni ușoare, întrucât gloanțele nu au fost letale, ci de cauciuc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Din cercetarea la fața locului a reieșit faptul că tânărul în vârstă de 18 ani, purtând cagulă și având asupra sa un pistol tip airsoft, cu bile de cauciuc, de calibrul 50 mm, profitând de faptul că ușa apartamentului era neasigurată, a pătruns în interior și ar fi solicitat să îi dea banii trăgând mai multe focuri către persoanele din locuință. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept”, a anunțat IPJ Mehedinți.

Politica