vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Persoanele de pe platforma pentru adulți OnlyFans, puse de ANAF la plată

ANAF a chemat recent persoane care obțin venituri de pe platforma pentru adulți OnlyFans și le-au fost stabilite decizii de impunere, potrivit unor surse din interiorul instituției. Acele persoane chiar au fost deschise să plătească: s-au conformat. Nu știau cum și li s-a explicat.

Reamintim că ANAF a început controale și în zona influencerilor, scrie hotnews.ro Fiscul are un departament special pentru mediul online și în primele 9 luni a încheiat 58 decizii de impunere, iar valoarea totală a fost de 6,5 milioane lei, impozite neplătite.

Lucian Heiuș spunea recent că au programe informatice din care extrage date de pe toate aceste platforme sociale, a declarat șeful ANAF.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„De diverse naturi sunt aceste site-uri și trebuie să recunoaștem: în ultima perioadă sunt persoane care obțin venituri mari din activitatea pe care o desfășoară pe aceste platforme”, a spus el.

„În baza de date ne apar persoane fizice din România care au accesări foarte multe pe conturile lor. Ne uităm în conturile bancare pe care le au deschise în România: ce venituri primesc de la aceste platforme sociale. Noi știm fiecare site unde-și are sediul, de unde vin banii”, a afirmat Lucian Heiuș.

Politica