vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți. Trei hoți de lemne, prinși cu focuri de armă, la Cervenița

Polițiștii din cadrul IPJ Mehedinți au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru a prinde 3 hoți de lemne în pădurea din Cervenița. Respectivii s-au ales cu dosare penale pentru tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

La data de 10 octombrie a.c., ora 19.28, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat de 55 de ani, pădurar în cadrul unui ocol silvic, cu privire la faptul că persoane necunoscute taie arbori din pădurea situată în extravilanul localității Cervenița.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secție Poliție Rurală Șimian care au surprins în flagrant delict trei bărbați care ar fi tăiat de pe picior arbori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La vederea polițiștilor cei trei bărbați au încercat să fugă, iar pentru a-i determina să se oprească unul din polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, reușindu-se imobilizarea persoanelor în cauză.

”În urma verificărilor, s-a stabilit că cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani, toți din comuna Tâmna, ar fi tăiat de pe picior mai mulți arbori, pe care îi încărcaseră în două autoturisme. Prejudiciul cauzat urmează a fi stabilit și comunicat ulterior.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare”, a anunțat IPJ Mehedinți.

Politica