sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți. Câine salvat din adâncul pământului de către pompieri

Pompierii mehedințeni au intervenit și pentru stingerea a două incendii manifestate la o casă de locuit și o mașină

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru salvarea unui animal, stingerea a două incendii, transportarea unei persoane supraponderale cu probleme medicale, dar și pentru acordarea asistenței de urgență unui număr de zece persoane cu diverse afecțiuni medicale.

În cursul după-amiezii de luni, 10 octombrie, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru salvarea unui câine, căzut într-un tub de beton, cu o adâncime de circa trei metri, în localitatea Cocorova din comuna Șișești. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, pompierii au reușit să aducă patrupedul, în siguranță, la suprafață.
Pompierii mehedințeni au intervenit și pentru stingerea a două incendii manifestate la o casă de locuit și un autoturism.

Primul incendiu a izbucnit luni, după-amiază, la o casă de locuit din localitatea Costești, comuna Balta. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență două echipaje de pompieri din cadrul subunității Baia de Aramă, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au stins incendiul în limitele găsite, acesta cuprinzând acoperișul casei, pe o suprafață de circa 50 mp, tâmplăria și planșeul a două încăperi. Aceștia au împiedicat extinderea flăcărilor la alte două camere și au evacuat două butelii, înlăturând riscul producerii unor explozii. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric, nefiind înregistrate victime.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un echipaj de pompieri din cadrul Stației Strehaia a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în localitatea Comanda.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la compartimentul motor al autoturismului. Aceștia au stins incendiul în limitele găsite, împiedicând extinderea lui la întregul autoturism. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Politica