Delir total la televiziunea de stat rusă: „Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să continue să existe”

Jurnalul Olteniei
2 Min Read
rusia pixabay

Vladimir Soloviov, propagandistul favorit al lui Vladimir Putin, a declarat în propria emisiune difuzată de canalul televiziunii de stat Rossia-1, că Gorbaciov a comis o greșeală, lăsând Germania să se reunifice, iar Stalin a făcut o altă greșeală, pentru că a permis Germaniei să existe.

Discuția a pornit de la injurii la adresa cancelarului Germaniei Olaf Scholz, rușii fiind deranjați de recentele afirmații ale Berlinului privind sprijinul pentru Ucraina, scrie digi24.ro

„Olaf Scholz este extraordinar de obraznic în ultima vreme. El a declarat: vom ajuta Ucraina cu bani și arme, până ce Putin va pricepe că a făcut o greșeală fatală. Ei bine, Gorbaciov a făcut o greșeală fatală atunci când a permis reunificarea Germaniei”, a transmis Soloviov.

„Tovarășul Stalin a făcut o greșeală atunci când a decis că ar trebui să permitem Germaniei să continue să existe. De ce mai livrăm gaze Germaniei dacă au decis să ofere arme grele Ucrainei? Să ardă în iad!”, a mai enunțat propagandistul Moscovei, conform traducerii în engleză realizată de jurnalista americană Julia Davis de la  The Daily Beast.  

Vladimir Soloviov, considerat omul de casă al Kremlinului și care figurează și el pe lista persoanelor sancționate, s-a dezlănțuit și a trimis-o pe Liz Truss, ministrul britanic de externe, direct în iad, folosind cuvinte grele la adresa șefei diplomației britanice: creatură analfabetă, prost educată, care îi persecută religios pe ruși.

De asemenea, luna trecută, după ce au dezbătut cum ar putea fi distrus de bombele nucleare ale Rusiei New York-ul sau chiar întreaga Marea Britanie, pentru că al Treilea Război Mondial deja a început, Vladimir Soloviov a îndeamnat trupele ruse să fure porumb din Ucraina pentru ca Rusia să-l vândă apoi, Chinei.

La începutul acestei săptămâni, armata rusă a anunţat că a conectat întreaga regiune Herson la canalele de televiziune ruseşti, ce vor fi de acum accesibile „gratuit” în această regiune cucerită de Moscova în sudul Ucrainei.

Distribuie acest articol