duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Dezbrăcat, în Parcul Nicolae Romanescu

Parcul Nicolae Romanescu, deși închis pentru reabilitări, încă este vizitat de cetățeni. Unul dintre cititorii cotidianului „Jurnalul Olteniei” ne-a trimis câteva fotografii însoțite de o descriere a ceea ce a văzut în parc. 

”Sâmbătă 06 februarie, în parc deși se afla în reconstrucție, un șantier ce vă face să nu mai recunoașteți vechile alei acum pline de noroi și șanțuri, lumea intra totuși dornică de plimbare prin natură și aerul curat ca și peisajul lacului și al naturii.Fotografiam natura, oamenii fericiți, câinii alargând, ciocănitoarele sprintare când deodată în obiectivul aparatului îmi apare ceva ciudat. Să fi fost un teleportat ca în filme? Nu, era doar un biet tânăr, bolnav psihic care încins de alergare, îl deranjau hainele așa că s-a dezbrăcat complet. Ne întâlnisem mai devreme și părea un alargător cu echipament de sportiv ca mulți alții, însă era ceva ciudat că repeta tare „o yes, o yes!” în timp ce alerga.

S-a anunțat poliția cu care m-am și întreținut un minut, însă nu am mai putut aștepta deznodământul. Cred că era necesară și o salvare cu specilist în boli psihice pentru că persoana era foarte agitată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La un moment dat s-a dezbrăcat în pielea goală, aruncând haionele pe toată pajiștea din zona fântânii. Cei care erau în zonă, familii cu copii, perechi de tineri, și chiar adolescenți au zbughit-o oripilați de arătare care o luase razna pe aleea parcului. Am rugat niște tineri să sune la 112 să anunțe evenimentul. Apoi unul din paznicii utilajelor firmei de construcții a sunat și el, iar în câteva minute au și ajuns două mașini ale poliției,” a precizat cititorul.

Politica