duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Accident de circulație în Gorj

Drumul Naţional 67 B, în localitatea Pojogeni, Gorj a fost închisă în această dimineaţa, timp de trei ore, din cauza unui accident. 

În jurul orei 4.00 dimineaţa, un şofer a pierdut controlul maşinii în comuna Pojogeni, a ieşit de pe şosea şi a lovit un stâlp de electricitate. După impact, șoferul împrună cu celălat pasager au ieșit din mașină și au părăsit locul accidentului.

Ulterior, bărbatul care se afla în dreapta şoferului s-a prezentat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Tânărul, de 27 de ani, din localitatea Scoarţa, a refuzat să spună cine se afla la volanul maşinii. Din primele rezultate ale anchetei, a rezultat că tatăl pasagerului este cel care a condus autoturismul, a declarat Lucian Stroe, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, pentru MEDIAFAX.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La trei ore după impact circulația a fost reluată, reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu-Jiu şi ai companiei de electricitate, care au remediat situaţia şi au permis redeschiderea traficului. 

Potrivit IPJ Gorj, șoferul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

sursă: mediafax.ro

Politica