sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Surpriza alegerilor la Craiova. Arthur Andriţoi candidează la Primărie

Are doar 30 de ani, dar consideră că vârsta sa nu este un impediment, ci un atu. Absolvent de Drept şi Litere, de profesie jurnalist, acum funcţionar public în Primărie, Arthur Andriţoi vrea să fie primar al Craiovei. Pe ce mizează? Pe tinerii ca el, tineri pe care îi aşteaptă alături cu propriile lor proiecte.

„Prea mulţi tineri au plecat să muncească în străinătate pentru a reuşi să îşi întemeieze şi să întreţină o familie. A venit timpul să schimbăm această situaţie. Nu vin cu promisiuni electorale, ci doar cu promisiunea că voi pune la punct un proiect pentru Craiova extras din proiectele tinerilor oraşului. De aceea aştept toţi tinerii să vină cu proiectele lor, să le promovăm şi implementăm împreună. Fiecare dintre ei ştie ce probleme sunt la el în cartier, ori ce dificultăţi întâmpină familia sa. Trebuie ca fiecare dintre noi să îşi asume responsabilitatea şi să ne clădim împreună viitorul. În ultima vreme am discutat cu mai mulţi tineri care mi-au spus că nu au votat nici acum patru ani, nici acum opt ani, pentru că au considerat că votul lor nu contează. Eu le spun: contează, contează atât timp cât ne implicăm cu toţii”, spune Arthur Andriţoi.

Nu doar tinerii sunt aşteptaţi cu proiecte de candidatul Arthur Andriţoi, ci şi vârstnicii:„Este drept, mă îndrept către tineri, dar asta nu înseamnă că exclud vârstnicii. Sunt cei care au pus umărul la dezvoltarea oraşului, aşa cum s-a putut. Au experienţă de viaţă, experienţă de care noi, tinerii, avem nevoie. Ştim că şi ei au multe neajunsuri şi nemulţumiri. Îi aşteptăm să ne spună care sunt acestea şi să încercăm să le soluţionăm împreună. Pe noi nu ne interesează apartenenţa politică a oamenilor, nu ne interesează pregătirea lor, ne interesează oamenii”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Arthur spune că se adresează în primul rând craiovenilor care nu au făcut şi nu fac politică. Cu toate acestea, va candida din partea unui partid- Partidul Naţional Democrat.

„Ca independent este aproape imposibil să reuşeşti. Nu numai să câştigi, ci şi să faci ceva pentru oraşul tău. Orice primar are nevoie de susţinere, financiară şi nu numai, de la centru, de la instituţiile statului, pentru a putea dezvolta oraşul. De aceea am ales să am alături doi prieteni. Este vorba de preşedintele PND, avocatul Daniel Fenechiu, şi vicepreşedintele PND Doru Safta.

În ultima perioadă, pe reţelele de socializare am văzut politica transformându-se într-o adevărată caricatură, cu oameni care nu ştiu decât să acuze şi nu să vină cu proiecte.

Pe de altă parte, toţi spun că pentru a face politică îţi trebuie mulţi bani. Eu am să demonstrez în acest an electoral că politica se face cu idei, proiecte şi oameni”, a mai declarat Arthur Andriţoi.

 

 

Politica