sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Minoră obligată să se prostitueze

Cinci persoane au fost reţinute pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu minori. Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea s-au sesizat din oficiu, pe 27 ianuarie, cu privire la comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, victima fiind V. I., de 14 ani.

„Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că B. Ion, de 27 de ani a invitat minora într-un apartament, unde împreună cu alte cinci persoane, dintre care patru minori, au întreţinut raporturi sexuale.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, în data de 3 februarie a.c., au fost duse la îndeplinire 8 mandate de aducere, faţă de 8 persoane din municipiul Râmnicu Vâlcea cu vârste cuprinse între 16 şi 53 de ani.

În baza probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a cinci dintre aceştia, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea”, a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu minori, dar şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

 

Politica