luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Săndoi: “ Mă relaxez, după un an și jumătate de muncă”

Fostul principal al CSU Craiova, Emil Săndoi, se află în vacanță după ce oficialii formației l-au anunțat că renunță la serviciile sale. “Mă relaxez cu familia, profit de această vacanță după un an și jumătate de muncă și aștept să vedem ce voi face. Nu m-am gândit cât voi sta, acum majoritatea echipelor se află în pregătire, au antrenori și aștept”, a spus Săndoi.

Despre vreun contact de la o anume echipă acesta a comentat: “Semnale au fost, dar, acum, repet, este încă devreme, vom vedea pe parcurs”. Dacă ar vrea să plece în străinătate, Emil susține: “Variante de afară, pentru noi românii, sunt din Golf, Cipru ori fostele state ale uniunii sovietice. Nu știu ce aș face, la momentul oportun când ar veni aș vedea. Oricum, nu mă voi duce undeva doar de dragul de a mă duce, ci numai dacă consider că este un proiect serios, în care se dorește să faci cu adevărat treabă ca lumea”.

În ce privește rezilierea contractului cu CSU, fostul principal a dezvăluit, “M-am înțeles cu conducerea să îmi achite banii pe munca pe care am depus-o până în momentul în care am fost anunțat că nu mai colaborăm. Nu doresc nimic în plus. Au niște restanțe la mine, nu este o sumă mare, și am încredere că se vor achita. Am de primit banii în tranșe, o parte acum și restul la vară”, a afirmat Săndoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cât despre implicarea finanțatorului în alcătuirea formației, o sugestii în ce privește anume jucător ori tactic acesta a spus: “Când era și Sorin (n.r. – Cîrțu) au existat niște discuții, dar niciodată nu ne-a impus ceva anume, i-am explicat cum stă treaba și gata. Cât după ce am rămas singur, s-a întâmplat cu patronul ce s-a întâmplat, timpul a fost prea scurt și nici măcar nu am mai intrat în cont cu el”.

Săndoi a lucrat cu mai mulți finanțatori în România. Printre aceștia Dinel Staicu, cu Mititelu în conducerea administrativă, Adrian Porumboiu, dar și cu Mihai Rotaru. Deși despre toți s-a vorbit că s-ar fi băgat peste antrenori, Săndoi a infirmat acest aspect. “Cât am lucrat eu cu ei, niciunul nu a venit la mine să-mi impună ceva, poate… dar de fapt, nimic”, a spus Săndoi.

Ultima dată antrenor la naționala de tineret a României, fostul fotbalist al Științei și tehnician al CSU Craiova spune că nu s-a gândit la o revenire în ograda FRF. “Sincer nici nu m-am gândit la astfel de posibilitate. Acum, doresc doar să mă bucur de vacanță”.

 

Politica