sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinţiul a pierdut un poliţist de mare valoare. Comisarul-şef Pantelică Bobârsc a plecat la îngeri

Poliţistul care ştia să-şi facă meseria ca la carte dar şi să comunice cu presa ca nimeni altul va fi înmormântat astăzi cu onoruri militare în satul natal Şiroca din comuna Godeanu, judeţul Mehedinţi. La vârsta de 50 de ani comisarul-şef Pantelică Bobârsc, un profesionist în domeniu şi totodată un prieten bun de-al nostru, a plecat de lângă noi… Odihneşte-te în pace om bun! 

Unul dintre cei mai oneşti şi populari poliţişti din judeţul Mehedinţi a încetat din viaţă la vârsta de 50 de ani după o grea suferinţă. Comisarul-şef Pantelică Bobârsc, şeful Serviciului Transporturi Mehedinţi din cadrul Poliţiei Regionale Transporturi Craiova s-a stins la Spitalul Militar Timişoara în cursul zilei de sâmbătă şi va fi înmormântat astăzi în satul natal Şiroca din comuna Godeanu, judeţul Mehedinţi, cu onoruri militare. În ultima vreme Pantelică Bobârsc activa în cadrul Poliţiei Regionale Transporturi Craiova, ca şef la Serviciul Transporturi Mehedinţi adică la Poliţia Navală şi Poliţia Feroviară. Însă cei mai mulţi ani din viaţa sa de poliţist i-a trăit la IPJ Mehedinţi. Aici, comisarul-şef Bobârsc a obţinut rezultate remarcabile atât la conducerea Biroului de Investigaţii criminale al Poliţiei Severin cât şi la conducerea Serviciul de Investigaţii Criminale. Poliţiştii din subordinea sa, din echipa sa, erau colegii lui, prietenii lui. Şi jurnaliştii din judeţ au fost toţi prietenii lui. I-a cucerit prin modul său direct de comunicare, prin şarm, prin profesionalism şi nu în ultimul rând prin felul lui aparte de om simplu, popular…

Azi va fi înmormântat. Cu onoruri militare…

Policlinica Buna Vestire Craiova

Preşedintele Corpului Naţional al Poliţiştilor Mehedinţi, comisarul şef Valentin Lazăr, era ieri profund îndurerat de moartea prietenului său. 

,,Pantelică Bobârsc a fost un poliţist desăvârşit care a parcurs toatele treptele ierarhiei poliţieneşti cu demnitate şi onoare. Am pierdut un prieten drag. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate.”, a declarat comisarul-şef Valentin Lazăr. 

Comisarul-şef Bobârsc va fi înmormântat astăzi cu onoruri militare în satul natal Şiroca din comuna Godeanu, judeţul Mehedinţi. Ceremonialul militar va fi organizat de către Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Mehedinţi. Absolvent al şcolii de ofiţeri MAI în 1990 şi al Facultăţii de Drept din cadrul Academiei de Poliţie din 1990 şi până în 2003, Pantelică Bobârsc a parcurs diferite trepte ierarhice ca ofiţer criminalist, ofiţer la Cercetări Penale, ofiţer la Arme Explozibili şi Substanţe Toxice etc. În perioada 2003-2006 a fost şef la BIC al Poliţiei Severin iar între anii 2006 şi 2010 a fost şef la SIC din cadrul IPJ Mehedinţi. Din 2010 a lucrat ca şef la Poliţia Transporturi Mehedinţi. Colectivul subredacţiei de Mehedinţi de la ,,Jurnalul Olteniei” transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate . 
 

Politica