sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Elevii lui Brihac au încheiat turul cu un nou succes

Pe Stadionul Termo, echipa antrenată de Marian Brihac a dispus la două goluri diferenţă de LPS Banatul, pe care la pauză o conducea cu scorul de 4-1. S-a încheiat 5-3 pentru mehedinţeni, care au marcat prin Andrei Laurenţiu Sărăcin (3 goluri), Mădălin Lăcustă şi Costi Bălăceanu. A fost cea de-a X-a victorie stagională a CSS-ului severinean, care a încheiat, în premieră, un tur de campionat fără înfrângere.

“Am câştigat clar jocul, chiar dacă diferenţa la final a fost doar de 2 goluri. Am făcut o primă repriză de senzaţie. Am condus cu 4-1 la pauză. Am făcut pur şi simplu spectacol. In partea secundă băieţii au mai redus din turaţie, am mai făcut şi eu câteva înlocuiri şi am pierdut practic repriza cu 2-1. Important e că am terminat turul fără înfrângere. Am făcut un singur egal, cu Hunedoara, dar am fi meritat să câştigăm şi acel joc. E cel mai bun sezon al clubului din ultimele două decenii. Sper să avem şi un retur la fel de reuşit şi să jucăm anul viitor în liga elitelor”, a explicat Brihac.

Acesta a început jocul cu Filip – Văcuţă, Bălăceanu, Ciobanu (cpt), Paulescu – Lăcusta, Saizu, Dumangiu, Cornea – A. Mangu, Sărăcin, iar pe parcus au mai intrat Vătuiu, Șeicaru, Coadă, Băzăvan şi Portaru. La juniori B, CSS Drobeta şi LPS Banatul Timişoara au remizat, scor 0-0, după un joc cu multe ocazii, de ambele părţi. Echipa severineană a încheiat turul pe locul al VIII-lea, cu 5 victorii, 2 remize şi 5 înfrângeri, iar în ultima etapă a jucat în formula Iliescu (cpt) – C. Rupă, Tunsoiu, I. Albei, Mocofan – Talpă, Gîdea, D. Mangu, Ropotan – Lolea, Țărineanu. Au mai intrat Cerbu, Făinişi, Bohoru şi Amzulescu. FRF a programat în acest an însă 2 etape, astfel că sâmbătă, de la ora 12, în prima etapă a returului, CSS Drobeta va întâlni, pe Stadionul Termo, ASFC Frontiera Drobeta, de care a dispus în luna septembrie cu 7-0 la juniori A şi a fost învinsă cu 2-1 la juniori B.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

 

Politica