sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Doar o victorie cu Ardealul

Trupa lui Mugur Gușatu a avut duminicã cel mai important meci din ultima perioadã. Craiovenii dãdeau piept pentru a doua etapã la rând cu o grupare din județul Cluj. Dacã în prima disputã, pe 14 noiembrie, CSU învingea, în deplasare, cu 2-1, pe Universitatea Cluj, duminicã elevii lui Gușatu s-au impus clar, la Depou, scor 3-0, în fața echipei de pe locul second Ardealul. Golurile au fost marcate de Markovic (2) și Bîrzan. 

“Avem o serie excelentã de jocuri, încununatã iatã cu o nouã victorie, a doua la rând cu o echipã din Cluj. Am jucat foarte bine, bãieții au avut ambiție și determinare și cum era normal ne-am impus. Este frumos cã avem o linie de clasament în care este 0 în dreptul înfrângerilor și sper sã o prelungim cât mai mult aceastã statisticã”, a declarat antrenorul juniorilor U-17, Mugur Gușatu.

Acesta a folosit la Cluj formula: Vlad – Borța, Bãloi, Gunie, Marcov – Țoiu, Screciu – Buzan, Bîrzan, Gîrbițã – Cîrlig. Au mai intrat: Markovic, Cãlãrașu, Popescu și Gușatu. În urma succesului CSU acumuleazã 33 de puncte cu 7 mai multe decât Ardealul, iar golaverajul este unul incredibil: 33-6. Duminicã de la ora 14, tot la Depou, trupa lui Gușatu va întâlni în cadrul etapei a XIV-a pe ultima clasatã, Gaz Metan Mediaș, iar în ultimul meci din acest an pe 5 decembrie se va deplasa la Alba Iulia, pentru a juca împotriva echipei locale Unirea. Campionatul la U-17 se va relua pe 12 martie, iar o zi mai târziu CSU va juca pe teren propriu cu FC Brașov.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În competiția juniorilor U-19, formația antrenatã de Victor Naicu a pierdut la limitã, scor 1-0, în fața celor de la Ardealul. Antrenorul craiovenilor i-a trimis în teren pe: Dicã – Vlãdoiu, Ivan, Țãrineanu, Andrei – Gãbureanu, Rodeanu, Hodea, Constantin – Medrea, Stroe. Au mai jucat: Cristea, Pacionel, Nedeianu, Gheorghescu. În etapa viitoare, trupa lui Naicu va juca pe teren propriu, duminicã de la ora 12, cu FC Viitorul “Mihai Georgescu”.

Dublu succes la județ

Juniorii C și E au bifat câte o victorie cu același scor: 2-0 în disputele de la sfârșitul sãptãmânii trecute. Juniorii C s-au impus în fața grupãrii CSJ ªtiința I Craiova, prin reușitele lui Mitruscsak, Nițuicã, iar “11”-le folosit de tehnicianul Nelu Petrișor a fost: Manea – Anghel, Stoicescu, Manea, Popa – Cojocaru, Nițuicã, Pãtulea, Baiaram – Pacionel, Mitruscsak. Au mai jucat: Marin, Drãgãnoiu, Anghel, Ionescu și Tudor. 

Juniorii E, antrenați de Bogdan Vrãjitoarea, au învins prin golurile marcate de L. Duțã (2), în meciul jucat la FEFS Craiova. Vrãjitoarea a început meciul cu: Vlãsceanu – Sîrbu, Zaharia, Nedelcu, Lepãdãtescu, B. Duțã, L. Duțã, Capac. Au mai evoluat: Gãgeatu și Sichitiu.

Politica