joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Dragnea: PSD va vota pentru ridicarea imunității în cazul Șova

Dan Șova va rămâne fără imunitate. Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că social-democrații vor vota pentru ridicarea imunității în cazul senatorului Dan Șova.

''Cu toată părerea de rău, PSD va vota pentru ridicarea imunității'', a afirmat Liviu Dragnea, întrebat de jurnaliști despre votul PSD în cazul Dan Șova. Liviu Dragnea s-a prezentat luni la ÎCCJ, unde se judecă un nou termen în dosarul 'Referendumul', informează Agerpres.

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kövesi l-a sesizat pe procurorul general al P.Î.C.C.J pentru a cere preşedintelui Senatului încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a senatorului Şova Dan-Coman pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de senatorul Dan Șova, acesta fiind acuzat de trafic de influență. 

Potrivit anchetatorilor, în perioada octombrie 2011 – iulie 2014, inculpatul Șova Dan-Coman a pretins sume de bani și a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunțătoare, în schimbul traficării influenței sale reale pe care o avea pe lângă directorul general al centralei de energie termică CET Govora SA, inculpatul Bălan Mihai, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea unui contract de asistență juridică cu o anumită societate de avocatură, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună.

Politica