miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Câştigă o invitaţie la Gala Rotary Club Craiova!

Trimite pe adresa de e-mail a cotidianului nostru, [email protected], o poveste despre oameni care au reuşit să schimbe în bine viaţa altor oameni, o poveste despre exemple demne de urmat.

Cele mai interesante poveşti vor fi premiate cu invitaţii la Gala Rotary Club ce va avea loc joi, 26 noiembrie de la ora 19.00, la Opera Română Craiova.

„Gala Rotary Club Craiova susţine excelenţa în comunitate este un eveniment caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru programele şi proiectele Rotary.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Va fi oferit un spectacol de excepţie de către soliştii, corul şi orchestra simfonică a Filarmonicii Olteniei. Fondurile strânse în urma galei vor fi folosite pentru a susţine programele şi proiectele derulate de Rotary Club Craiova. Rotary Club Craiova oferă burse pentru fiecare din axele de sprijin ale comunităţii pentru care de peste 18 ani dezvoltă programe şi proiecte în educaţie, sănătate, cultură şi comunitate. De asemenea vor fi oferite premii pentru opt personalităţi craiovene. Le va fi recunoscută munca şi rezultatele profesionale. Vor fi câte doi premianţi pentru fiecare dintre axele Clubului Rotary.

Politica