luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

„Presa românească din comunitățile istorice aflate în jurul granițelor României”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” alături de Jurnalul Românesc pentru românii de pretutindeni, Asociația Forum pentru cultură și identitate organizează vineri, 20 noiembrie 2015, ora 11:00, în sala Acad. Dinu C. Giurescu evenimentul: Presa românească din comunitățile istorice aflate în jurul granițelor României.

În cadrul evenimentului se vor desfășura: Festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului „Tinere talente” cu tema „Românii din comunitățile istorice”; Dezbaterea „Viitorul presei de limba română în comunitățile istorice din jurul granițelor României”; Prezentare a Portalului on-line „Jurnal Românesc” (jurnalromanesc.ro), realizat pe baza unui proiect finanțat de Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

La eveniment participă jurnaliști, formatori de opinie, cadre universitare, oameni de cultură, reprezentanți ai mediului studențesc, autorități locale și factori decizionali din Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

 

 

Politica