duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Violator recidivist, prins de poliţişti

Un bărbat, de 45 ani, din Drăgăşani este acuzat că a violat mai multe femei în Germania, dar şi în Vâlcea.

Pe 14 noiembrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mitrofani au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 35 de ani, din localitate, ar fi fost agresat fizic şi două femei, de 36 de ani, respectiv 61 de ani. În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că făptaşul era un drăgăşănean dat în urmărire naţională şi internaţională după ce a comis alte două violuri în Germania.

“Poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Poliţiei municipiului Drăgăşani şi Secţiilor de Poliţie Suteşti şi Prundeni au depistat un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Drăgăşani, dat în urmărire naţională şi internaţională.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta este bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de viol pe teritoriul Germaniei.

La data de 14 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mitrofani au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 35 de ani, din localitate, ar fi fost agresat fizic şi două femei, de 36 de ani, respectiv 61 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că persoana bănuită de comiterea faptelor

este bărbatul, de 45 de ani, din municipiul Drăgăşani”, a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Poliţiştii au instituit imediat filtre şi au început să îl caute. Făptaşul a fost prins în dimineaţa zilei de 15 noiembrie şi prezentat Curţii de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, şi ulterior a arestării pentru 15 zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a acestuia.

 

Politica