duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

În memoria victimelor din Colectiv. Tricolorii poartă astăzi tricouri cu numele celor care au murit

Jucătorii echipei naţionale vor purta, astăzi, la amicalul cu Italia, tricouri personalizate cu numele celor care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei din clubul Colectiv din Capitală

În locul tradiţionalelor numere albastre, tricourile pe care jucătorii României vor fi inscripţionate cu negru, iar cifrele vor fi formate din numele celor care s-au stins din viaţă, în ultima perioadă, în urma incendiului din clubul Colectiv.

De asemenea, jucătorii ambelor reprezentative vor purta pe durata partidei banderole negre, iar jocul va fi precedat de un moment de reculegere în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în atentatele care au avut loc vineri la Paris, după cum a informat FRF.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe de altă parte, suporterii români care iau parte la partidă au obţinut aprobarea pentru afişarea unui steag imens pe stadionul din Bologna, inscripţionat cu mesajul "Violenţa ucide viitorul".

De asemenea, pe steag vor fi afişate chipurile victimelor de la Colectiv

Meciul amical Italia – România este programat astăzi, de la ora locală 20:45 (21:45 ora României), pe stadionul Renato Dall'Ara din Bologna. Partida va putea fi urmărită live la Pro TV.

Politica