miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Niciun control de la Primărie!

Problemele din cadrul Asociaţiei ANL R2008 nu şi-au găsit nici până acum sorţi de izbândă. Într-un articol publicat de Cotidianul Regional Jurnalul Olteniei, în urmă cu aproximativ o lună, locatarii ne informau că reprezentaţii Primăriei Craiova şi-au anunţat vizita la asociaţie, pentru un control referitor la neregulile menţionate de craioveni. Se pare că nemulţumirile locatarilor nu-şi găsesc nici de această dată o rezolvare din partea autorităţilor locale. 

,,Nici până acum nu a venit nimeni în control. Iniţial, am primit un telefon în care ni s-a spus că vor veni în curând pentru a analiza situaţia de la asociaţie, ba mai mult am mers şi am mai depus sesizări cu privire la acest aspect, însă nimic, nici un semn. Cu siguranţă, presupusul control nici că va mai exista. Dacă voiau cu adevărat, veneau în control. Administratorul cheamă poliţia pentru tulburarea liniştii publice, când noi venim să cerem explicaţii”, ne-a povestit Constantin Buţă, fost preşedinte al Asociaţiei ANL R2008.

Centrale proprii, costuri ca peste tot

Policlinica Buna Vestire Craiova

O altă nemulţumire a locatarilor este aceea că odată cu sosirea anotimpului rece, costurile care vor trebui achitate la întreţinere vor creşte foarte mult. Deşi locatarii au propriile centrale pe blocuri, aceştia sunt nevoiţi să plătească facturi ca şi cum ar primi căldură de la Regia de Termoficare. 
,,Pe mine, la o garsonieră mă aştept să plătesc la întreţinere undeva în jur de 450 lei. Este exagerat de mult. Nouă nu ne furnizează căldură de la Termoficare. Prin hotărâre de CL toate centralele sunt date în administrarea Termoficării. Noi primim factură ca şi cum am plăti la preţul oraşului, cu toate că avem centralele noastre, pe bloc. Avem totul contorizat, nu există pierderi. Sunt persoane care plătesc la întreţinere, la o garsonieră, pe parcursul verii, chiar şi 170 lei. De ani de zile cerem o altă conducere“, a relatat Constantin Buţă, fost preşedinte al Asociaţiei ANL R2008.

,,Răsplata” de final de mandat: o bătaie

Pe lângă aceste plângeri înregistrate de locatari, fostul preşedinte al Asociaţiei a trăit o adevărată traumă în momentul în care şi-a încheiat mandatul. Bărbatul a fost bătut cu barbarie de mai mulţi indivizi. 
,,În 2012 am luat bătaie de la mai mulţi indivizi. Totul s-a întâmplat chiar în ziua în care am fost schimbat din funcţie. Ei au zis că mi-au aplicat această corecţie deoarece credeau că am furat bani de la asociaţie. Greşeala mea a fost că mi-am retras plângerea, de teamă să nu-mi facă alt rău pe viitor”, a povestit Constantin Buţă, fost preşedinte al Asociaţiei ANL R2008.

Contactaţi telefonic la numărul de telefon al Asociaţiei ANL R2008, nu am reuşit să discutăm cu nici un angajat, întrucât în intervalul orar în care personalul îşi desfăşoară activitatea, nu a răspuns nimeni la telefon. 

Vă reamintim că Jurnalul Olteniei a prezentat scandalul iscat la Asociaţia de Locatari ANL R2008, de pe strada Potelu. 
Pe scurt, locatarii ne-au povestit problemele apărute la conducerea asociaţiei şi faptul că nu primesc nici un fel de sprijin pentru soluţionarea acestora. Dezinteresul manifestat de preşedinte în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă craiovenii care locuiesc în acea zonă, lipsa acestuia de timp pe care ar trebui în mod normal sa îl petreacă la asociaţie, bugetul asociaţiei despre care locuitorii nu ştiu mai nimic, au atras o reacţie dură a actualei conduceri, mai precis a preşedintelui Daniel Făsui. 
Mai exact, în momentul în care acesta a fost contactat telefonic, nu a dorit să ofere o declaraţie. 
Iată ce a declarat la acel moment Daniel Făsui, preşedintele Asociaţiei de Locatari ANL R2008: ,,Toate ziarele care m-au vorbit de rău şi au lovit în mine au ajuns să se închidă!”

Noi încă funcţionăm!

 

Politica