vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Primăria Municipiului Târgu Jiu, pregătită de iarnă

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a cerut în şedinţa operativă care are loc în fiecare dimineaţă, ca toţi şefii de direcţii, servicii şi societăţi din subordinea Primăriei Municipiului Târgu Jiu să ia toate măsurile necesare pregătirii sezonului rece, astfel încât cetăţenii oraşului să nu aibă de suferit.

Prioritate are în această perioadă programul de aprovizionare cu material antiderapant şi pregătirea utilajelor de deszăpezire, potrivit municipalităţii.

Directorului SC Edilitara, Alexandru Zaharia, susţine că societatea are deja în stoc aproximativ 800 de tone de material antiderapant, respectiv amestec de sare şi nisip, 20 de tone de clorură de calciu lichidă, 10 tone de clorură de calciu solidă, precum şi aproximativ 45 de tone de mixtură stocabilă, astfel încât să se poată interveni pe străzile municipiului Târgu Jiu încă de la primele ninsori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, parcul auto a fost pregătit, un număr de 16 utilaje fiind la dispoziţia SC Edilitara. În funcţie de condiţiile meteo, peste 200 de angajaţi ai societăţii pot fi mobilizaţi pentru activităţile specifice sezonului rece.

 

 

Politica