sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Marius Screciu şi Aladin Georgescu se umflă în pene

Conducătorii PSD Mehedinţi respectiv Aladin Georgescu şi Marius Screciu au găsit prilejul de a-şi lăuda şefii dar şi de a se lăuda pe ei înşişi. Cu ce? Cu nişte cifre! Mai concret ar fi vorba de sume uriaşe alocate pentru investiţii în Mehedinţi şi în Severin de către ,,Guvernul Ponta”! De la vorbe până la proiecte finalizate e diferenţă mare…

Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, a alocat pentru judeţul Mehedinţi suma de 417 de milioane lei, care vor fi folosiţi pentru 89 de obiective de investiţii, în perioada 2015-2018. În Drobeta Turnu Severin se vor asfalta Bulevardul Splai Mihai Viteazu, Bulevardul Tudor Vladimirescu şi Bulevardul Porţile de Fier, din aceşti bani.

Numerele 1 şi 2 în PSD Mehedinţi, respectiv Aladin Georgescu şi Marius Screciu, au găsit acum prilejul ideal să-şi laude şefii dar să se laude şi pe ei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Mă bucur că Guvernul Ponta a alocat bani pentru aceste bulevarde. Este un demers început atunci când eram viceprimar, pentru care am luptat, am mers şi la Bucureşti. Acum, în mandatul PSD s-au alocat aceşti bani urmând ca la anul să înceapă lucrările. Este un lucru bun pentru oraş, sunt cele mai mari străzi care nu au fost asfaltate, sperăm ca la anul să fie şi ele asfaltate. Este vorba despre Bulevardul Splai Mihai Viteazu, Bulevardul Tudor Vladimirescu şi Bulevardul Porţile de Fier. La vremea la care am depus noi proiectele era vorba atât de refacerea covorului asfaltic, cât şi a trotuarelor. Bulevardul Tudor Vladimirescu are 33 de milioane alocate, Bulevardul Porţile de Fier – opt milioane, iar Splaiul – peste 20 de milioane.”, a declarat Marius Screciu preşedinte executiv al PSD Mehedinţi, numărul 2 în organizaţia judeţeană.

Lucrările de reabilitare a celor trei artere importante în Drobeta Turnu Severin ar urma să înceapă în primăvara anului 2016. Şi preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, numărul 1 în PSD Mehedinţi se umflă în pene cu cifre uriaşe. El susţine că alocaţiile de la Bugetul de Stat pentru perioada 2015-2018 se ridică la suma totală de aproximativ 417 milioane lei, sumă pe care Guvernul s-a angajat să o aloce judeţului Mehedinţi pentru 89 de obiective de investiţii.

,,Astăzi se lucrează în majoritatea localităţilor. Avem în lucru 380 de lucrări de alimentare cu apă, canalizare şi drumuri comunale. Din banii alocaţi de la Bugetul de Stat nu am reţinut nimic pentru lucrările drumurilor judeţene, tocmai pentru că noi, la bugetul judeţului, am avut sume suficiente din care să asigurăm, pe de-o parte întreţinerea drumurilor judeţene, pe de altă parte să facem investiţii în aceste drumuri judeţene. În consecinţă, întreaga sumă care a venit până acum şi care va veni de aici încolo, va veni în exclusivitate pentru obiective de investiţii în cele 66 de unităţi administrativ teritoriale pentru apă, drumuri şi canalizare,” a declarat preşedintele PSD Mehedinţi şi al CJ Mehedinţi, Aladin Georgescu.

 

 

 

 

 

 

Politica