sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Accident soldat cu un deces, provocat de un minor

Un minor de 17 ani din localitatea vâlceană Grădiștea a provocat în această dimineață un accident în urma căruia o tânără de 27 de ani a decedat, iar o fetiță de doi ani a ajuns la spital.  

Din primele verificări, echipa operativă a stabilit faptul că un tânăr a condus în localitate un autovehicul, marca BMW, înmatriculat în străinătate, iar la km. 50+200 m, pe fondul lipsei de experienţă în conducere, a derapat, a pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit pe P. Cătălina, de 27 de ani, din loc. Grădiştea şi pe minora P.R., de 2 ani. Cele două victime au fost prinse între autovehiculul condus de tănăr şi autovehiculul victimei, oprit.

Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto a abandonat autoturismul la faţa locului şi a părăsit locul accidentului.

În urma evenimentului rutier, victimele au fost transportate la spital, unde tânăra de 27 de ani, a decedat, iar minora de 2 ani a fost diagnosticată cu escoriaţii şi echimoze gambă stânga.

Polițiștii au stabilit în urma cercetărilor că la volanul autovehiculului înmatriculat în străinătate s-a aflat H.I., de 17 ani, din comuna Grădiştea.

Au fost întrunite echipe de căutare formate din poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti, Secţia 11 Zătreni, Serviciul Rutier şi Serviciul de Acţiuni Speciale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica