luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Maşinile craiovenilor, ţintă pentru hoţi

Maşinile craiovenilor au devenit, din nou, ţintă pentru hoţi. Noaptea trecută un tânăr de 19 ani a fost prins în timp ce fura motorină din rezervorul unui autoturism.

"În noaptea de 06/07.08.2015, în jurul orei 03.30, poliuțiști din cadrul Secției 3 Craiova, în timp ce patrulau pe strada Câmpului, în parcarea din spatele blocului D12, au prins în flagrant pe V. Mihai, 19 ani, din Craiova, în timp ce sustrăgea motorină din rezervorul unui autoturism. Tânărul înțepase rezervorul cu un cuțit.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că P. Alexandru, 18 ani, din Craiova, S. Nazian, 23 ani, din comuna Brăneşti, județul Gorj și R. Filip, 19 ani, din Craiova, au fost complici la infracțiunea de furt, prin aceea că au asigurat paza locului faptei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale și a prejudiciului cauzat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt calificat."- IPJ Dolj

 

Un alt tânăr, de 23 ani, a fost prins de poliţişti după ce a furat un casetofon, dar şi alte bunuri dintr-o maşină

"În data de 06.08.2015, în jurul orei 06.00, polițiști din cadrul Secției 1 Craiova, aflați în serviciul de patrulare, au prins în flagrant în interiorul unui autoturism parcat pe strada Elena Teodorini, în fața imobilului cu nr. 6, pe B. Aurel, 23 de ani, din Craiova. Tânărul sustrăsese un casetofon auto şi mai multe obiecte, găsite asupra sa."- IPJ Dolj

Şi în acest caz oamenii legii continuă cercetările.

Politica