marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Craioveni cercetaţi pentru furt energie electrică

În data de 22.04.2015, poliţiştii Secţiei 6 Craiova au organizat şi desfăşurat  o acţiune în comun cu lucrători din cadrul CEZ DISTRIBUŢIE, pentru depistarea persoanelor care s-au racordat ilegal la sistemul de distribuţie a energiei electrice.
În cadrul activităţilor desfăşurate au fost depistate şapte astfel de situaţii în care, bineînţeles, că au fost întocmite dosare penale pentru furt energie electrică.

•    Pe strada Drumul Jiului, a fost depistată B.AMELIA, 20 de ani, din comuna Teasc, care era racordată ilegal la reţeaua electrică de distribuţie stradală.
•    Pe aceeaşi stradă a fost depistată şi F.ILEANA, 32 ani, din Craiova care era racordată ilegal la reţeaua electrică de distribuţie stradală.
•    Pe str. Dorobanţilor, a fost depistat T.ION, 24 ani, din Craiova care era racordat ilegal la reţeaua electrică de distribuţie stradală
•    Iar pe Aleea 1 Căluşari a fost depistată M.MARIA, 28 ani, din Craiova, care de asemenea era racordată ilegal la reţeaua electrică de distribuţie stradală.

Politica