marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

“Leuţii” înfruntă Fortuna, jocul cu CSU – amânat

După sărbătorile pascale, copiii născuţi în anul 2004 de la Junior Craiova ar fi trebuit să aibă două meciuri în zile succesive. Sâmbătă, de la ora 13.00, Junior va da piept cu Fortuna, iar duminică, de la ora 17.00, “leuţii” ar fi trebuit să înfrunte jucătorii de la csu, însă partida de duminică a fost amânată.
Tehnicianul “leuţilor”, Cătălin Gârleşteanu nu a înţeles de ce a fost amânat acest meci.

Nu ştiu de ce a fost amânată partida. Făcusem şi promovare pe reţelele de socializare, ar fi fost chiar frumos. Meciul cu csu ar fi fost special mai ales datorită adversităţii copiilor. Noi ne facem treaba oricum ar fi. Nu ştiu cât ţin seama copiii că e CSU sau FCU, ci sunt adversari de aceeaşi vârstă, pe care trebuie să îi învingă.
A declarat Gârleşteanu

“Putem învinge pe oricine”

Policlinica Buna Vestire Craiova

În lipsa partidei cu CSU, Junior Craiova va disputa doar duelul de sâmbătă, cu Fortuna Craiova.

Suntem pe primul loc şi încercăm să ne impunem indiferent de adversar. Sunt convins că la finalul sezonului vom fi tot în frunte. Avem jucători buni şi putem învinge pe oricine, cum, de fapt, am şi demonstrat acest lucru.
A mai spus antrenorul “leuţilor”

Duminică, ar fi trebuit să se dispute jocul cu dintre Junior Craiova şi csu, însă a fost amânat pentru o săptămână şi va avea loc pe 26 aprilie.

Politica