sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Pe Tărâm de Poveste, la AUCHAN Craioviţa, în Regatul lui Mos Crăciun

Meşteri iscusiţi, prin-ţese de poveste şi spiriduşi magici au invadat Centrul Comercial AUCHAN Craioviţa. Pe un Tărâm de Poveste, copiii sunt întâmpinaţi de ajutoarele lui Moş Crăciun şi introduşi în tainele împodobirii bradului, confecţionării de oameni de zăpadă şi podoabe de sărbători. Căsuţele colorate, inspirate din cărţile de poveşti, şi spaţiile de joacă, special amenajate, se umplu repede de bucuria copiilor, care îşi scriu dorinţele pentru Moş Crăciun, pentru a fi trimise zilele acestea către Laponia. 
 
Ne bucurăm de fiecare dată când reuşim să organizăm evenimente speciale pentru clienţii noştri şi în această lună am dorit să ne adresăm în mod special copiilor, dar şi celor mai mari, pentru că fiecare dintre noi am fost copii şi ne aducem aminte cu nostalgie de astfel de momente. Îi aşteptăm, cu mic cu mare, să-şi petreacă în mod plăcut timpul în magazinele din Centrul Comercial Auchan Craioviţa, să găsească darurile pentru cei dragi şi să-i  bucure pe cei mici cu câteva ore de distracţie şi voie bună.
A declarat Simona Nuţă, director Centrul Comercial Auchan Craioviţa
 
În Regatul lui Moş Crăciun, artişti portretişti le dăruiesc celor mici o amintire de neuitat, iar crăciuniţele le oferă dulciuri şi-i antrenează în jocuri şi concursuri, care mai de care mai iscusite. Dar surprizele pregătite la Centrul Comercial Auchan Craioviţa nu se opresc aici. 
Spectacole de colinde, spectacole de Kangoo-Jumps cu Trupa Mihaela Dumitru şi dansuri oferite de Clubul Sportiv ‘’Patricia Dance’’ sunt tot atâtea momente pline de culoare, spre încântarea celor prezenţi. 
 
Este un concept de spectacole complex, care îmbină tradiţia sărbătorilor de Crăciun, cu armonia activităţilor de joacă pentru copii, într-un spaţiu gândit şi creat special pentru această perioadă a anului. În aşteptarea lui Moş Crăciun, am dorit să transformăm Centrul Comercial Auchan Craioviţa într-un tărâm de poveste, plin de culoare, atmosferă energică şi sesiuni de shopping relaxante.
Au declarat reprezentanţii EVOBRAND, agenţia de publicitate care organizează evenimentele centrului comercial
 
Şi, pentru ca magia să fie deplină, spectacolele şi jocurile pentru cei mici vor continua până în Ajunul Crăciunului, iar marţi, 23 decembrie, toţi copiii care vor ajunge în Centrul Comercial AUCHAN Craioviţa, între orele 12.00 – 20.00, vor avea parte de Marea Întâlnire cu Moş Crăciun! 
Dacă nu i-aţi scris încă, mai aveţi timp, pentru că astăzi şi luni, între orele 16.00 – 20.00, crăciuniţele vă aşteaptă în Regatul lui Moş Crăciun, să vă aşterneţi pe hârtie dorinţele şi să vă poarte în atmosfera sărbătorilor de iarnă!
 

Politica