miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Curse ilegale de maşini în vizorul poliţiei

În noaptea de 05/06.07.2014, în intervalul orar 23.00-04.00, poliţiştii Serviciului Rutier şi Biroului Rutier municipal din cadrul I.P.J. Mehedinţi au iniţiat şi organizat o acţiune pe raza municipiului Dr.Tr.Severin, cu precădere pe b-dul Tudor Vladimirescu, b-dul Carol I, Splai Mihai Viteazul şi în parcările hipermarketurilor.Scopul l-a costituit depistarea conducătorilor auto care organizează sau participă la adunări, organizate sau spontane, în vederea promovării curselor de autovehicule fără acordul poliţiei şi depistării autovehiculelor care au montate articole tuning, fără a avea acest drept.

De asemenea, oamenii legii au urmărit şi identificarea şoferilor care conduc autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihotrope precum şi respectarea legislaţiei rutiere de către motociclişti, mopedişti şi biciclişti.Cu ocazia activităţii desfăşurate au fost controlate 160 de autoturisme şi legitimate 212 persoane fiind efectuate peste 90 de testări cu aparatul etilotest.

Poliţiştii au aplicat 75 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 12.300 lei, au reţinut în vederea suspendării sau anulării 2 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare. Astfel de activităţi vor continua şi săptămâna viitoare, cu precădere pe timpul nopţii, pentru impunerea respectării legislaţiei rutiere în rândul conducătorilor auto.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica