luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

«Toate bunurile lui Columbeanu, scoase la vânzare»

Reprezentanţii Primăriei oraşului Târgu-Cărbuneşti au precizat că există şanse ca până la sfârşitul anului să fie recuperate datoriile acumulate la plata impozitelor de către firma deţinută pe raza localităţii de omul de afaceri Irinel Columbeanu.

Primarul oraşului, Mihai Mazilu, a punctat, potrivit AGERPRES, că acest lucru va fi posibil deoarece, în perioada următoare, toate bunurile deţinute de omul de afaceri, atât utilaje cât şi materiale de construcţii, vor fi scoase la vânzare şi valorificate.
În prezent, fabrica de materiale de construcţii a lui Columbeanu din Târgu-Cărbuneşti se află în insolvenţă.

Toate bunurile pe care le deţine Irinel Columbeanu aici vor fi scoase la vânzare şi valorificate, este vorba de utilaje şi materiale de construcţii. Din banii obţinuţi îşi vor recupera datoriile prima dată cei de la Finanţe, apoi vom urma noi, primăria şi după noi vor veni terţii. Sunt anumite etape care trebuie parcurse în cazul procedurii de insolvenţă, eu zic că până la sfârşitul anului sunt şanse să recuperăm creanţele.
A spus Mihai Mazilu

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a mai menţionat: de aproximativ trei ani, Irinel Columbeanu nu şi-a mai achitat impozitele şi taxele locale pe terenul şi clădirea unde a funcţionat, până în 2009, fabrica de materiale de construcţii.
Valoarea acestora se ridică la circa 67.000 lei anual, suma totală pe care o datorează în prezent fiind de 200.000 lei, reprezentând obligaţiile restante şi penalităţi.
Fabrica de materiale de construcţii a fost deschisă în ianuarie 2007 şi închisă după doar doi ani, în 2009.

Politica