luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Razie în pieţele din Craiova

Poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor Dolj au dat iama ieri în două pieţe din Craiova. Aceştia au mers în piaţa din Tâgul Municipal Craiova şi Piaţa Centrală unde au acţionat pentru prevenirea şi combaterea actelor de evaziune fiscală din domeniul comercializării legumelor şi fructelor.

Peste 60 societăţi comerciale şi  persoane fizice au fost verificate în cadrul acţiunii, precum şi 27 autoturisme folosite pentru transportul fructelor şi legumelor.
Au fost constatate 15 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora poliţişti craioveni au aplicat sancţiui de peste 100.000 lei, în conformitate cu prevederile legale.

De asemenea, poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării 5429 kg legume şi fructe, în valoare de aproximativ 17000 lei.
Între cei amendaţi s-a aflat un craiovean care avea spre vânzare 700 de kilograme de nectarine. Nu avea însă şi documente pentru marfă.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost identificat  S.PAUL,  43 de ani, din Craiova, reprezentant al unei întreprinderi individuale  care comercializa în Târgul Municpial Craiova 700 Kg. nectarine pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă a acestora.  Acestuia i-a fost aplicată sancţiune contravenţională în valoare de 20.000  lei, conform prevederilor din Legii 12/1990 Rep., fiind confiscată suma de 1050 lei, reprezentând contravaloarea mărfurilor în cauză.
IPJ DOLJ

Politica