sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

O persoană a murit şi mai multe au fost rănite

O persoană a murit şi mai multe au fost rănite în două accidente rutiere produse în Vâlcea, la un interval de o oră şi cinci minute pe DN 7.
Cel mai grav s-a soldat cu moartea unui cetăţean bulgar şi rănirea a doi copii minori.

La data de 01 iulie a.c., ora 16.30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producea unui eveniment rutier pe DN 7-Proieni. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că A. Alish, de 44 de ani, cetăţean bulgar a condus un autoturism pe DN7 – Proieni, din direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea, iar la km. 211+500 m, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului şi a lovit parapetul din partea dreaptă, după care a fost proiectat în şanţul de pe celălalt sens de mers.  În urma impactului, S. Rosita, de 24 de ani, cetăţean bulgar a decedat, iar două minore au fost rănite, S. R. de 9 ani, diagnstic TCC mediu, GSS 13, hematom extradoral frontal, multiple escoriaţii ambele membre inferioare prin accident rutier şi V. F., de 3 ani, diagnostic TCC acut minor, plagă contuză parietală, traumatism toraco-abdominal, fractură costală hemitorace drept.
Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.
După o oră şi cinci minute, dispecerii IPJ Vâlcea au primit, pe numărul unic de urgenţă 112, un alt apel prin care se sesiza producere unui alt accident rutier tot pe DN7, dar de data aceasta pe raza localităţii Câinenii Mici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipa operativă s-a deplasat la  faţa locului stabilind faptul că la km 231+580 m D. Adrian, de 48 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism, din direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un ansamblu format din autotractor, ce tracta o semiremorcă. Din accident a rezultat rănirea gravă  a conducătorului auto şi rănirea uşoară  a Elenei D., de 44 de ani, pasager  pe bancheta dreapta faţă. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.
Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentelor rutiere.

Politica