duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Rezultate bune pentru craioveni

Desfăşurată în Bucureşti, cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de atletism a categoriilor de vârstă seniori şi tineret a confirmat valoarea câtorva dintre atleţii din Bănie, aflaţi de altfel, de mai mulţi ani, în atenţia specialiştilor din domeniu.
Au fost reprezentate la competiţie Clubul Sportiv Municipal şi CSU Craiova, cele două structuri sportive locale având atleţi care au urcat pe podium. De la CSM, s-au remarcat soţii Ileana şi Cosmin Sorescu, aruncătorii craioveni dominând autoritar probele de disc, la feminin, şi ciocan la masculin. Tot pe locul întâi s-au clasat Ioan Piţigoi în proba de 100 metri şi Andrei Ştefana, care a luat startul în cursa de 3000 metri obstacole.

Totalul medaliilor obţinute de sportivii de la CSM a fost completat de argintul lui Sorin Conadă, care a alergat în proba de 400 metri garduri dar şi de medalia de bronz care i-a revenit lui Marius Buşcă, la 5000 de metri.
De la CSU Craiova a urcat pe podium Florina Pierdevară, care a trecut prima linia de sosire atât în proba de 800 de metri cât şi în cea de 1500. Finalele campionatului naţional sunt programate pe 20 iulie, la Piteşti. Până atunci, juniorii o să mai ia startul la o serie de competiţii extrem de interesante atât pe plan naţional cât şi internaţional.

Politica