sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Gherghe: «Vrem ca vara viitoare să fim în Liga a II-a!»

Deşi au votul consilierilor, părţile nu au pus încă la punct  toate detaliile acestei colaborări, printre nemulţumirile oficialilor de la Valea Copcii fiind faptul că Primăria doreşte să preia clubul în totalitate şi să-i schimbe ulterior denumirea.
Ieri, după încheierea şedinţei Consiliului Local,  primarul Constantin Gherghe a anunţat că obiectivul va fi promovarea echipei în eşalonul secund, încă de la primul sezon!   

Dacă intrăm ca membri fondatori, automat vom intra şi în staff-ul adminstrativ.  În cel tehnic nu, fiindcă la Minerul sunt câţiva oameni care se pricep la fotbal. Aşa cum am discutat cu actuala conducere a Minerului, dorim ca anul viitor să fim deja promovaţi în Liga a II-a, iar apoi, de ce nu, să atacăm promovarea în Liga I. Noi dorim performanţă, aşa cum am dovedit  în trecut, cu Gaz Metan Severin. Trebuie să consolidăm echipa din punct de vedere financiar, dar şi al lotului de jucători. Numele trebuie schimbat, fiindcă spectatorii  tot <> scandează în tribune, indiferent cum s-ar numi echipa.
A declarat Gherghe

Oficialii Minerului  vor să fie parteneri egali

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce au purtat mai multe tratative, oficialii Minerului aşteaptă noi propuneri din partea Primăriei Drobeta Turnu Severin, în vederea unui parteneriat.

Căutăm o formulă de parteneriat  şi aş vrea să se concretizeze, dar, repet, sub această formă. Nu cred că vom ceda echipa, ci sper să găsim o variantă  de asociere. Ar fi cea mai bună soluţie şi ar fi benefic pentru oraş să ne înţelegem. Să vedem însă în ce condiţii.
A precizat, zilele trecute, vicepreşedintele Minerului, Norocel Ciorăscu, într-un interviu acordat la RTS

Mehedinţiul nu a mai avut echipă în Liga a III-a de patru ani, iar oficialii Minerului sunt mândri de performanţa lor.

Fiecare persoană de la club a muncit din greu pentru a ajunge aici, dar meritul principal este al fotbaliştilor şi al tânărului antrenor Cristian Boboescu. Acesta este doar un mic pas spre urmatorul nivel, spre o ligă superioară, şi cu sprijinul primăriei sperăm să formăm o echipă pentru pretentiile Stadionului Municipal şi al iubitorilor de fotbal din oraşul nostru, pornind de la nucleul actual.
A afirmat directorul tehnic-administrativ al Minerului, Florin Udrea

Jucătorii sunt încântaţi de interesul manifestat de  Primărie, dar nu ştiu data la care va avea loc reunirea lotului.

Mă bucur foarte mult pentru performanţa noastră şi sper ca proiectul cu Primăria Drobeta Turnu Severin să fie de bun augur.
A spus căpitanul Florin Drăcea

Politica