sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Arestat preventiv pentru înşelăciune

Un bărbat de 48 de ani din judeţul Dolj este acuzat de înşelăciune după ce a luat bani de la o persoană, minţind-o că îi va vinde motorină.

Ca urmare a activităţilor investigative desfăşurate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova a fost depistat, în comuna Coţofenii din Faţă din judeţul Dolj, M.VALENTIN, 48 de ani, din comună, suspectat de comiterea unei înşelăciuni. Oamenii legii au stabilit faptul că acesta, la data de 24 februarie a.c., l-a indus în eroare pe M.GEORGEL, folosindu-se de calitatea mincinoasă de angajat al unei societăţi comerciale din Craiova şi a solicitat şi primit suma de 1000 lei, pentru cantitatea de 250 litri motorină, pe care trebuia să i-o predea ulterior.
IPJ DOLJ

Doljeanul a fost reţinut de poliţişti, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii l-au introdus pe bărbat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, cercetările urmând a fi extinse pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
IPJ Dolj

Politica