vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

ECHIPA DE FOTBAL A IPJ DOLJ A CÂŞTIGAT UN NOU TROFEU LA TURNEUL DIN SERBIA

Echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a „recidivat”, câstigând din nou, turneul de fotbal din Boljevac – Serbia. Este pentru a treia oară consecutiv când echipa poliţiei doljene câstigă turneul din Serbia.
În perioada 4 – 5 aprilie a.c., a avut loc turneul internaţional de fotbal organizat de Poliţia Boljevac – Serbia în memoria ofiţerului de poliţie Radovan Glavinici, căzut la datorie anul 1993.
Anul acesta a avut loc cea de-a opta ediţie a Turneului Memorial de Fotbal „Radovan Glavinici 2014”, la care au participat opt echipe din care şase  din Serbia, o echipa din Bulgaria şi una din România.
Campionatul s-a jucat în sistem eliminatoriu, echipele au fost formate din 6 jucători (5 + 1 portar), iar la finalul turneului echipa poliţiei doljene a ocupat locul I, după 5 victorii, finala fiind disputată cu echipa de fotbal a Poliţiei Boljevac, scor final 4-1.

Echipa a fost antrenată şi coordonată în teren de către asp Budrică  Gheorghe, iar portarul nostru de această dată a fost ap Ilie Alin, jucătorii fiind: ap Ilie Mircea, ap Popescu Victoraş, ap Niculin Alin, ap Ţuculeanu Dragoş, ap Dinuica Laurenţiu, ag Bortofleac Marius, as Stoiu Bogdan, ap Prună Radu, insp. Pr. Stuparu Constantin, insp. pr. Calarasanu Catalin, as Achim Lucian şi ap Arnăutu Dragoş Alexandru.
De asemenea, pe lângă locul I ocupat pe podium poliţiştii doljeni s-au întors şi cu Titlul de Golgeter acordat lui Pruna Radu .
Suntem mândri şi îi felicităm pe colegii noştri pentru încă o victorie, urându-le totodată mult succes în competiţiile următoare.

IPJ DOLJ

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica